DE SLAPENDE MEERDERHEID EN HET SUCCESVOL PROGRAMMEREN VAN DE WERELD DOOR DE ISLAM

De invasie van het Westen is aan de gang, en het gebeurt zo slim en geniepig dat de meeste westerlingen niet eens weten dat het gebeurt. Dit geldt overigens niet alleen voor het westen, maar hun doel is een Wereldverovering!

islamkrt

Islamitische radicalen vallen nu wereldwijd westerlingen en hun collega-moslims aan!
Als terrecht gewaarschuwd wordt dat de Islam een levensgevaarlijke vijand voor de wereld is en onze ondergang zal betekenen, wordt dit afgedaan als islamofobie en “aanzetten tot religieuze haat”. Aanslagen in Engeland, Frankrijk, Zweden, etc. worden gezien als incidenten!
Terwijl moslims Britten op straat in Groot-Brittannië afslachten en islamitische migrantenbendes martelseks toepassen op 10-jarige meisjes, hebben de politieke en mediale elites niets beters te doen dan op groeperingen zoals de EDL te jagen, die nu juist dat aan de kaak stellen

HET POLITIEK RECHTVAARDIGEN EN VERDEDIGEN VAN MOORDENAARS!
De daders in Londen hebben hun islamitische geloof luidkeels uitgeschreeuwd, net zoals hun bedoeling ons te vermoorden en te vernederen en onze landen te veroveren. Desondanks zegt de regerende westelijke klasse dat dit niets met de islam te maken zou hebben.

De moslims mogen in hun moskeeën haat verspreiden, maar wanneer normale burgers via Twitter wijzen op het geweld in de islam, worden ze door de politie opgepakt wegens aanzetten tot haat!

Sinds 9/11 zijn het bedrog en het sussen door de politici eerder nog toegenomen. De toespraak van president Obama in Cairo, waarin hij verkondigde dat hij het als zijn taak zou beschouwen negatieve opvattingen over de islam te bestrijden, vormt in die zin een hoogtepunt.
Het was de regering van Obama die de Moslimbroederschap hielp om de macht over te nemen in Egypte. Ze heeft dezelfde ideologische achtergrond als het terreurnetwerk Al Qaida, dat verantwoordelijk was voor de aanslagen van 9/11.

De zelfcensuur en stapsgewijze onderwerping onder islamitische eisen nemen steeds verder toe. Men is blijkbaar bang voor lichamelijke aanvallen en terreur. Dit is de eerste fase van de dhimmitude, de intens vernederende status van de niet-moslims onder islamitische heerschappij. Islam betekent niet “vrede”, maar “onderwerping”

In mei 2013 heeft het economisch dagblad “Finansavisen” in Noorwegen een serie artikelen gepubliceerd waarin werd aangetoond hoeveel de massa-immigratie ons eigenlijk kost. Deze kosten zijn al erg genoeg, maar het is erger dat men zijn vertrouwen kwijtraakt en zich niet meer veilig voelt op de straten van je eigen land. Hiervan werden we ons pijnlijk bewust in mei 2013 met de onlusten in Stockholm en de moord op de Britse soldaat in Londen. We bevinden ons niet in Afghanistan of Jemen, maar in de straten van Londen, Engeland.

De messentrekker, die afgelopen zaterdag een Franse soldaat had neergestoken, is gearresteerd. Bij de verdachte gaat het om een 22-jarige radicale moslim.
En ondanks de eerste, reflexmatige uitlatingen van de Franse president Hollande, wordt nu gezegd dat het een geïmiteerde daad van de Londense soldatenmoord geweest zou zijn.
Dat zijn uiteraard allemaal radeloze verklaringen voor de publieke opinie, want de pr-afdelingen van de politici zijn niet voorbereid op deze aanslagen. Daarom weten ze ook niet welke uitlating het meest sussende effect op de publieke opinie zou kunnen hebben. Daarbuiten op straat lopen nu al enkele duizenden van zulke “aanhangers van de traditionele islam” en het worden er iedere dag meer. Moslimmigranten, die zich tien jaar geleden nog tevreden stelden met gewone criminaliteit tegen de Europese gastsamenlevingen, worden tegenwoordig radicale islamieten. Wie de “linkse” en “linksautonome” manifestaties volgt, heeft ook die jonge moslims gezien, die zich nu nog als “linkse marxisten”, “socialisten” enz. camoufleren, maar de strijdkreet “Allahu Akhbar!” al oefenen.
Overigens is deze dader zijn carrière als radicale islamiet ook zo begonnen: als een gebruikelijke veelpleger, met talrijke diefstallen.

einstein2

De Islam
Vanuit een programmeurperspectief is een godsdienst een instructieset; een verzameling instructies.
de Koran bevat instructies voor de eigen verspreiding.
Islam heeft een rechtstelsel genaamd shari’a , genaamd en alle moslims zijn verplicht hun regering aan islam te laten voldoen. Vanwege sommige instructies die zijn toegevoegd aan de Islam zult u zien dat deze politieke toevoegingen aan de instructieset aanzienlijke gevolgen heeft. Ik denk dat dit de briljantste innovatie van de Islam is, en ook de meest verschrikkelijke (dodelijke) voor niet-moslims.

De instructieset geeft voorwendsels om oorlogen te starten.
Niet-moslims in de wereld moeten zich dringend bewust worden van dit beginsel. Van alle instructies in de instructieset is dit immers de gevaarlijkste voor het Westen omdat onze natuurlijke zelf in stand houdende verdediging wordt verwijderd. Het gebruik van voorwendsels maakt het westen weerloos tegen de islamitische invasie die nu gaande is.

Landen die Islam verloren heeft moeten worden heroverd, zoals bijvoorbeeld Spanje en Israël. Het islamitische rijk moet voortdurend uitbreiden. Krimp is slecht, uitbreiding is goed. Dus als een land ooit islamitisch was en nu niet meer, is dat krimp en moet dat worden verholpen.
Volgens deze instructie is de aarde van Allah. Als er delen van de aarde niet de islamitische wet volgen, is het de plicht van de gelovigen om met geweld toegang tot dat land te krijgen en de shari’a in te voeren. Het is een zonde om dat niet te doen.

De instructies in uw hoofd (zoals een blind vertrouwen in multiculturalisme en de humane benadering van allochtonen) zullen geen moslim van u maken, maar ze helpen de verspreiding van de Islam door uw normen en waarden onderuit te halen en u aan te moedigen informatie te verspreiden waardoor het westen makkelijker verslagen kan worden. U kunt een belangrijke rol spelen in het terugdringen van de verspreiding van de islamitische instructieset door er over te spreken binnen uw eigen invloedssfeer.
Maar om dit deprogrammeren uit te voeren moet u goed geïnformeerd zijn. Dat vereist studie.
U kunt de verspreiding van islam alleen tegengaan door kennis van zaken te hebben !

Bronnen

http://wakkereburger.blogspot.nl/2009/07/waarom-moslims-aanslagen-plegen.html

http://ejbron.wordpress.com/2013/05/29/fjordman-een-europese-lente/
http://ejbron.wordpress.com/2013/05/29/de-franse-politie-heeft-de-islamitische-mesaanvaller-opgepakt/