OBAMA ONTMASKERD! DE AMERIKAANSE PRESIDENT DONEERT 500 MILJOEN DOLLAR AAN TERRORISTEN!

Obama-bondgenootschapObama wil 500 miljoen dollar aan Syrië-rebellen schenken
Dommer gaat het niet. ISIS zit vol Syrië-rebellen en de Amerikaanse president-imitator Obama en zijn ondeskundige team willen een half miljard dollar aan de tegenstanders van Assad schenken! Waarom?

Lees en huiver:
De regering van president Barack Obama verzoekt het Amerikaanse Congres om 500 miljoen dollar (367 miljoen euro) voor de uitrusting en training van de gematigde rebellen in Syrië. “Deze middelen zullen helpen het Syrische volk te verdedigen”, zei de woordvoerster van de Nationale Veiligheidsraad, Caitlin Hayden, donderdag in een mededeling. Ook is het doel van dit geld om hiermee de door de oppositie gecontroleerde gebieden te stabiliseren, belangrijke openbare diensten te garanderen en terroristische bedreigingen het hoofd te bieden.

Het geld dient uit het anti-terreurfonds te komen, dat Obama enkele weken geleden in een grote buitenlandspolitieke toespraak had aangekondigd. Daarvoor is hij echter aangewezen op de toestemming van het Congres. Concrete plannen om de gematigde groepen te bewapenen en op te leiden, bestaan echter nog niet, zeiden vertegenwoordigers van de regering en van het Amerikaanse leger volgens de “New York Times”. Waar de militaire training plaats zou kunnen vinden, moet eveneens nog vastgesteld worden. De rebellengroepen moeten daarvoor nog “dienovereenkomstig gecontroleerd” te worden.

Welnu, controleer dan maar lekker, jullie complete idioten!

Read this! http://www.theguardian.com/world/2014/jun/11/isis-too-extreme-al-qaida-terror-jihadi

 

Bronnen:
http://ejbron.wordpress.com/2014/06/27/stomkop-obama-wil-500-miljoen-dollar-aan-syrie-rebellen-schenken/

http://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/amerika/obama-500-millionen-dollar-hilfe-fuer-syrische-rebellen-13013409.html

Remember this?  https://eunmask.wordpress.com/2013/05/29/de-slapende-meerderheid-en-het-succesvol-programmeren-van-de-wereld-door-de-islam/