BARBARISME VEROVERT DE GECIVILISEERDE WERELD!

De meest verschrikkelijke berichten en beelden, zoals die van de recente aanslag in Nairobi (onthoofdingen, kelen doorgesneden, verbrandingen, kinderen mishandeld en vermoord, etc), zouden de hele wereld moeten doen opschrikken! Maar het lijkt of de frequentie van dit soort barbarisme de laatste tijd, de mensen immuun heeft gemaakt!
Hoe komt het toch dat bij een wereldbevolking van 7 miljard mensen, waarvan 23,4 procent moslim is, niemand ingrijpt?
Gezien het feit dat het aantal moslims explosief groeit, zal het aanpakken van dit soort barbarisme steeds moeilijker worden!

Hoe heeft het in hemelsnaam zover kunnen komen?

Even een algemene constatering.

Geloof-indoctrinatie is een vorm van manipulatie door het systematisch en eenzijdig onderwijzen van aanvechtbare overtuigingen of opvattingen, met de bedoeling dat deze kritiekloos worden aanvaard. Het woord heeft een sterke negatieve connotatie en de als gewenst beschouwde beïnvloeding wordt niet als indoctrinatie betiteld. Een van de kenmerken van extreme geloof-indoctrinatie is dat er, in tegenstelling tot leren, vaak straf gezet wordt op het bekritiseren van geloofsovertuigingen of opvattingen. Die straf kan een heel scala beslaan van fysieke straffen tot het elimineren van de ‘ongelovigen’.
Bij jonge kinderen werkt dit soort indoctrinatie als een onzichtbare hersenoperatie! Gezien de negatieve gevolgen van dergelijke methoden en resultaten van hersenspoeling is dit niets minder dan geestelijke kindermisbruik van de ergste soort! Deze geïndoctrineerden zullen als volwassenen op dezelfde wijze anderen “misbruiken”

Je kunt je afvragen of de gevolgen van dit soort indoctrinatie door een actieve deelname in de geciviliseerde wereld zullen afzwakken en het moraal en de ethiek de geïndoctrineerden alsnog zouden kunnen beïnvloeden. Want niet voor niets zie je bij sommige sektes dat de volgelingen, uit angst hiervoor,  compleet van de wereld worden afgezonderd. Echter degenen die hieraan wisten te ontsnappen hebben zich hervat en konden zich prima schikken in de normen en waarden van deze geciviliseerde wereld. De gevolgen van indoctrinatie, al gebeurt dit jarenlang, kunnen dus wel degelijk overwonnen worden!

Hoe komt het dan dat islamieten, ondanks dat zij de voordelen en de ontwikkeling van een beschaving kunnen meemaken en hierin kunnen participeren, toch hun barbaarse mentaliteit niet kwijtraken? Volgens mij is hier maar 1 uitleg voor: bij deze groep is waarschijnlijk door een aangeboren hersenbeschadiging de ‘primaten’ gen nog steeds niet ontwikkeld.

Primats

HET WORDT NU HOOG TIJD DAT WIJ BARBARISME UIT ONZE GECIVILISEERDE WERELD BANNEN, VOORDAT DE HELE WERELD BEVOLKT WORDT DOOR BARBAREN EN WIJ WEER TERUGGAAN NAAR HET PRIMATEN TIJDPERK!