2,2 MILJARD MOSLIMS IN 2030

Over twintig jaar is een kwart van de wereldbevolking moslim!
Het aantal moslims op de wereld groeit explosief, zelfs twee keer zo snel als het aantal niet-moslims. Maar vergeleken met de afgelopen decennia vlakt de groei van de moslimbevolking af. Althans dit wordt beweerd, om de Europese bevolking van dit mega-probleem af te leiden!

moselsbid

“De afgelopen 25 jaar is de bevolking van Afrika verdubbeld naar meer dan 1 miljard en omdat 6 tot 7 kinderen per vrouw op het zwarte continent nog steeds gebruikelijk zijn, kan een verdere verdubbeling naar 2 miljard verwacht worden tot het jaar 2050. In Nigeria wordt zelfs een stijging met 349% van op dit moment 160 miljoen naar 730 miljoen mensen in het jaar 2100 voorspeld. In landen zoals Mali (408%), Somalië (663%) of Malawi (741%) wordt door de Verenigde Naties nog een duidelijk grotere bevolkingsgroei voorspeld.”

Die conclusies zijn te trekken uit cijfers van het Pew Forum on Religion & Public Life, van het gerenommeerde Pew Research Center in Washington. Vorig jaar bracht het onderzoeksinstituut een rapport uit met actuele cijfers over de moslimbevolking. Nu komt het met een vooruitblik: ’The Future of the Global Muslim Population’.
Voornaamste prognose: in 2030 zullen er wereldwijd 2,2 miljard moslims zijn. Dat zijn er 600 miljoen meer dan nu; een stijging van 35 procent. Moslims maken tegen die tijd meer dan een kwart uit van de wereldbevolking.

De kakkerlakkenplaag breidt zich steeds verder uit. Wordt het niet tijd om deze met alle beschikbare middelen te bestrijden?

immigration

https://eunmask.wordpress.com/2013/09/29/barbarisme-verovert-de-geciviliseerde-wereld/

http://ejbron.wordpress.com/2013/11/16/afrika-migreert-naar-europa-of-de-ineenstorting-van-europa/

http://www.overbevolking.info/