HET IS ZOVER! ISLAMIETEN BEREIDEN DE MACHTSOVERNAME IN EUROPA VOOR!

De islamieten bereiden de machtsovername in Europa zorgvuldig voor.

In Europa wonen zo’n 50 miljoen moslims, en met het oog op de berichtgeving rond Syrië, maar ook rond andere islamvraagstukken is er weinig fantasie voor nodig om te concluderen dat de steun voor de Syrische jihad in de rest van Europa te vergelijken is met de steun in Nederland. De Syrische oorlog verenigt de Europese moslims en in hun geesten woedt de jihad ook in Europa.

Gesubsidieerde Turks Arabisch Moslim nationalisten hebben hun radicale ideeën niet verlaten maar juist verder uitgebreid. Nationaal islam is een nieuwe politieke fenomeen geworden tegen de Nederlanders. De integratie waartoe het westen oproept en waartoe het de moslims wil aansporen betekent het afstand doen van een deel van de cultuur die moet worden ingeruild voor de westerse cultuur en beschaving. De islam staat niet toe gedeeld te worden, en wordt geheel aangenomen met zijn credo en systeem. Turken en Arabieren stichten een grote niet-Nederlandse Islamitische Gemeenschap die verbonden is met de Moslimlanden: dit is zeer essentieel. Deze organisaties worden door de autoriteiten van Islamitische landen van uitgebreide fondsen voorzien om de radicale islam in Europa te verbreiden, ook onder de zich al enigszins aan de westerse cultuur aanpassende moslims aan (Jaiz) om een deel van zijn wetten te verloochenen.
Bekijk deze video maar: http://www.youtube.com/watch?v=YpM6QKaAgP0

De voorbereiding.

Miljarden liggen gereed om moskeeën te bouwen en de Koran en andere vrouwonderdrukkende, haatzaaiende lectuur te verspreiden. Naast de toestroom van Moslim nieuwkomers speelt ook de onnatuurlijke groei -herhaaldelijk gezinsvorming, steeds met een andere jonge vrouw/man uit Islamitische landen van deze -doorgaans jonge – bevolkingsgroepen hierbij uiteraard een rol. Naar verwachting zal het aantal toenemen van 1,1 miljoen in 2007 tot 5,1 miljoen in het jaar 2035. Deze groei zal zich vooral voordoen bij niet-westerse allochtonen, tevens de groep die ook in sociaal-cultureel opzicht het verst verwijderd is van de hier gangbare normen en gebruiken, terwijl Nederlandse groei verder afzakt. Indoctrinatie is goed georganiseerd en krachtig. Ze praten Turks of Arabisch, experimenteren met de hoofddoek, horen ze van imams of andere “docent” genoemde militanten dat de Nederlanders hun vijanden zijn!!! Deze georganiseerde islamitische opvoeding/opleiding is zo sterk en dominant waardoor het het effect van de officiële Nederlandse opleiding meteen ongedaan wordt gemaakt… Op de regulaire Nederlandse scholen leren ze niet meer, hier maken ze het lesgeven bijna onmogelijk, meestal geen genoeg docenten of tijdelijke, ongemotiveerde, bange onderwijskrachten die geen regels kunnen toepassen, ook binnen deze scholen praten ze nu onderling Turks of Arabisch, behalve even in de klas horen ze wat Nederlands!

judgementday

Door de intensieve bemoeienis van bijna alle islamitische landen en zelf de interne organisaties- infiltranten van binnenuit ontstaat er meer en meer een bevolkingsverplaatsing. Het is jammer voor ons land dat de grote politieke partijen, kerken en ambtenaren door de niet bestaande vrije “immigrant” verblind zijn. Dit is een zware doodslag voor Nederland. Zelfs diegenen die hier met een Nederlands paspoort rondlopen en de Nederlandse nationaliteit hebben aangenomen blijven eerst en vooral loyaal aan de islamitische politieke-/militaire machthebbers in hun herkomstlanden.
http://www.youtube.com/watch?v=YpM6QKaAgP0

James Lewis:
“Niemand kan de aard van de jihad ontkennen na de horror verleden week in Kenia en dat werd overal in de wereld uitgezonden. Iedereen die de wrede moorden in het winkelcentrum van Nairobi heeft gezien begrijpt het. Maar onze door en door corrupte en van islam doordrenkte media en politieke klasse zullen deze wreedheden blijven ontkennen. De Britse premier David Cameron gaf juist de misselijk makende verklaring dat “islam vrede betekent”. Onze linkse elite heeft oogluikend toegezien en samengewerkt met de gewelddadige islam.”

http://ejbron.wordpress.com/2013/09/29/gevaarlijke-tijden-niemand-kan-de-gewelddadige-islam-ontkennen/

Iedereen weet onderhand dat de Islam een politieke ideologie is met als doel wereldoverheersing! Op dit moment staat Europa bovenaan hun lijstje! Met onze oeverloze, door de EU gestimuleerde, tolerantie zijn wij  het perfecte slachtoffer!

islam-europe

Niet alleen onze regeringsleiders maar ook de bagatelliserende media en onze toegeeflijke rechtstaat hebben in feite de deuren voor islamisering opengezet!

Misdadige westerse media en politici verzwijgen de dagelijkse genocide van de islam op christenen, Joden, boeddhisten en hindoes! Niet alleen in Frankrijk, Engeland, Spanje of Italië, maar ook in Duitsland worden steeds meer niet-moslims slachtoffers van moslims. Schuldig zijn behalve de moordcultus islam ook onze politici en vooral onze media, die of de islam helpen (door moslims nog steeds massaal te laten immigreren) of uit politieke berekening of persoonlijke lafheid niets tegen de islamitische terreur doen.

Direct na de afschuwelijke aanslagen in Nairobi (klik op onderstaande linken) wordt wederom bewezen dat de Islam de grootste bedreiging is in de hele wereld! Als onderstaande beelden nog steeds niet een serieuze waarschuwing zijn voor Europa, dan zijn wij ten dode opgeschreven!

http://www.barenakedislam.com/2013/09/27/did-you-hear-about-the-horrific-torture-inflicted-by-the-muslim-savages-in-the-nairobi-mall/

http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/222272/video-angstaanjagende-beelden-van-het-begin-van-de-terreuractie-binnen-in-het-winkelcentrum.html

http://nos.nl/artikel/556558-opnieuw-grote-aanslag-in-peshawar.html

LAATSTE WAARSCHUWING AAN HET EUROPESE VOLK: ” BLIJF WAAKZAAM EN LAAT HET SCHILD VAN UW RATIO NIET ZAKKEN!”