ULTIEME ONTHULLING OVER DE PROFITEURS VAN “GLOBAL WARMING” !

Vrijwel de gehele onafhankelijke wetenschappelijke wereld probeert het de mensheid al Jaren aan het verstand te brengen:
Co2 heeft niets te maken met Global Warming – áls er al zoiets als een door de mens veroorzaakte opwarming bestaat.
Talloze wetenschappelijke studies laten, gesteund door keiharde bewijzen,
zoals de sterke toename van zeeijs en sneeuw op de Zuidpool
namelijk zien, dat de Aarde al jaren niet meer opwarmt, maar juist afkoelt.

Hackers kraken klimaathoaxers
Computerhackers hebben een server van een gerespecteerd Brits onderzoeksinstituut over klimaatverandering gekraakt en duizenden privé e-mails van Britse en Amerikaanse topwetenschappers en documenten op internet gezet. Uit de gepubliceerde informatie zou blijken, dat sommige wetenschappers informatie over klimaatverandering hebben gemanipuleerd.

Nieuwe klimaatblunder: VN liegen over smeltende gletsjers.
Samen met de smeltende ijskappen op de Kilimanjaro waren de verdwijnende gletsjers in de Himalaya het symbool van de door de mens veroorzaakte klimaatverandering. Nu blijkt echter dat het klimaatpanel van de Verenigde Naties (VN) fors heeft geblunderd: de bewering dat de ijsmassa’s in het Aziatische gebergte verdwijnen, blijkt vrijwel nergens op gebaseerd te zijn.

Global Warming Sceptici: grafiek 2000 jaar gemiddelde globale temperaturen bewijst tegendeel, NASA voorspelt 30 jaar koeling van de aarde.

global warming hoax

Groene energie is nog altijd veel duurder dan conventionele energie, en is tot in lengte van decennia bij lange na niet toereikend om in de behoefte aan energie -die alleen maar explosief zal toenemen- te voorzien. Daarnaast vernietigen de Co2 belastingen in het Westen onze welvaart, maken ze de prijzen van alle goederen veel duurder, en verdrijven ze onze industrieën naar opkomende economieën die -terecht- weigeren mee te werken aan de reductie van Co2. Ook wordt onze vrijheid er steeds meer door beknot.

Klimaatexpert en voormalig NASA-klimatoloog Roy W. Spencer maakte onlangs in een eenvoudig filmpje duidelijk dat de wetenschap achter het wereldwijde global warming beleid van geen kant deugt. Hij wijst onder andere op het feit dat vóórdat de global warming theorie populair werd, het meeste wetenschappelijke bewijs liet zien dat fluctuaties van het aandeel Co2 in de atmosfeer volkomen normaal zijn en ook in het verre verleden -toen er nog geen enkele sprake was van door mensen veroorzaakte Co2 uitstoot- voorkwamen, zozeer zelfs dat er rond het jaar 1000 een warme periode ontstond (waardoor er zelfs subtropische planten in Nederland groeiden).

Het Hooggerechtshof drong er zelfs op aan dat de mensen kennis nemen van de opvattingen van de wetenschappers die de Co2/Global Warming theorie van de hand wijzen. Verwezen werd naar de uitmuntende wetenschapper Freeman Dyson, werkzaam aan de Princeton Universiteit, die op 29 maart 2009 schreef dat een toename van Co2 niet schadelijk, maar juist noodzakelijk en zelfs wenselijk is, omdat meer Co2 veel positieve effecten zal hebben op de planten- en dierenwereld op onze planeet. In broeikassen, waar vaak bewust een hoog percentage Co2 in wordt gepompt, laten uitbundig groeiende en vaak (veel) grotere gewassen zien dat deze zienswijze klopt.

GLOBALCHEAT

De Global Warming agenda dient enkel de politiek (en dus de profiteurs!)
Voor politici, milieufanatici en andere profiteurs komt dit heel goed uit, want zij kunnen op die manier parasiteren op het valse schuldgevoel van de nietsvermoedende burgers, die klakkeloos de aan hun voorgeschotelde Co2 global warming propaganda accepteren. Milieu- en energiebelastingen brengen op deze wijze een hoop geld in het laatje, zowel bij de overheid als bij de internationale milieubeweging, die drijft op giften van de goedgelovige burgers en royale overheidssubsidies!

Kortom, doemprofeet Gore is een sluwe zakenman, die schaamteloos tientallen miljoenen verdient aan zijn angsthysterische hype.
*Vroeger zouden ze de baarmoeder hebben verwijderd voor zulke vrouwenzaken omdat Hyster (baarmoeder) de oorzaak zou zijn van hysterie.
Misschien moeten ze de Gore leugens ook op een meer fysieke manier aanpakken? Het castreren van zijn waanideeën producerende balls.

En het goedgelovige kuddevolk heeft al die jaren de leugenaars en profiteurs van de “Global Warming Hoax” vet zitten spekken!

globalwarming.cheat

Bronnen:

http://www.elsevier.nl/Wetenschap/nieuws/2010/1/Nieuwe-klimaatblunder-VN-liegen-over-smeltende-gletsjers-ELSEVIER255942W/#sluiten

http://www.nieuwsvergelijk.nl/artikel/Hackers_kraken_klimaathoaxers/569755/

http://www.nu.nl/internet/2128211/hackers-kraken-informatie-klimaatverandering.html

http://xandernieuws.punt.nl/content/2011/07/hooggerechtshof-vs-oordeelt-unaniem-dat-opwarming-door-co2-niet-bewezen-is

http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/12/david-rose-onthult-netwerk-van-profiteurs-van-ecosubsidiestromen

http://925.nl/archief/2011/02/19/wie-zijn-de-profiteurs-van-global-warming