Sterker dan corona: Trump terug in het Witte Huis!

(Door: David Berger – VertalingE.J. Bron)

De Amerikaanse president Donald Trump is sinds enkele uren weer terug in het Witte Huis en zal weer volledig aan het werk gaan. Een erbarmelijke nederlaag niet alleen voor de Trump-haters, maar ook voor de coronahysterici en machtsgeile politici, die de angst van de mensen voor corona bewust instrumentaliseren om hun totalitaire plannen in te voeren.

Het perfide gejubel en het leedvermaak van de Trump-haters, waardoor deze in de hele wereld werden gegrepen toen het nieuws van de positieve coronatest van de Amerikaanse president door de media ging, is nu veranderd in het grote gejammer.

Trump werd slechts drie dagen in het ziekenhuis behandeld en lijkt nu alweer volledig in staat om te werken. Zijn artsen hebben groen licht voor zijn ontslag gegeven. Enkele uren geleden heeft hij het militaire ziekenhuis Walter Reed verlaten om in een helikopter terug te vliegen naar het Witte Huis.

Voel me beter dan 20 jaar geleden

Daar pakte de president zijn werk weer volledig op en deed zijn mondkapje af (foto). “Het ging niet zo goed met me… Maar twee dagen geleden voelde ik me weer geweldig, beter dan ik me sinds lange tijd gevoeld heb.” Hij zou zich beter voelen dan 20 jaar geleden.

De boodschap die hij daarmee tot het Amerikaanse volk richtte, was duidelijk: “Laat het niet jullie leven beheersen. Wees er niet bang voor!”

Terwijl de machtigen, wier macht het hoogste doel van hun politieke werk is, – zoals in de coronacrisis duidelijker werd dan ooit – de angst als belangrijkste instrument zien om hun machtsaanspraken door te drukken, roept Trump tegen de bevolking: “Wees niet bang!”

Trump is sterker dan corona

Zulke grootsheid toonde als laatste prominente staatsman de inmiddels overleden paus Johannes Paulus II., voordat hij na het “Hebamus papam” aan de stad en de wereld zijn zegen gaf en de mensen toeriep: “Non abbiate paura!” (Wees niet bang!). Deze woorden markeerden het einde van het genocidale reëel bestaande communisme!

Uiterlijk vandaag heeft Trump de verkiezing gewonnen

Uiterlijk vandaag lijkt de winnaar van de presidentsverkiezingen vast te staan. Ook de pijnlijke pogingen van de tegenstanders van Trump om hem nu in de schoenen te schuiven anderen in gevaar te brengen of de corona-infectie alleen maar bedacht te hebben, zullen zonder effect wegsterven. En ook de Duitse staatsomroep en de mainstream media zullen daaraan niets kunnen veranderen. Hun invloed is deze keer nog geringer dan tijdens de vorige Amerikaanse verkiezingsstrijd voor het presidentschap.

Bron:
www.philosophia-perennis.com
Door: David Berger

https://ejbron.wordpress.com/2020/10/06/sterker-dan-corona-trump-terug-in-het-witte-huis/