Aartsbisschop onthult: “Er is een plan om Europa te islamiseren met immigranten”!

Over tien jaar zal Europa moslim zijn. Monseigneur Carlo Liberati, emeritus aartsbisschop van Pompeii, deed deze dramatische voorspelling in 2016. En vandaag komen we steeds dichter bij die verklaring.

Volgens de bisschop is er een etnische uitwisseling gaande die leidt tot de islamisering van Europa. De wapens van de moslims zijn geen bommen, maar de buiken van hun vrouwen.

Hier zijn enkele letterlijke citaten van de aartsbisschop die ons aan het denken zouden moeten zetten:

“Ik vrees dat we in Europa over tien jaar of minder allemaal demografisch moslim zullen worden. U heeft zes of zeven kinderen, maar in Europa hebben we nul of bijna nul geboortecijfers. Europa is heidens geworden en we leven alsof God niet bestaat door ons geloof in het openbaar te manifesteren. Ja, we schamen ons er zelfs voor. Ik vraag me af: is er überhaupt nog katholiciteit? ”.

“We zijn de katholieke zin van het leven kwijtgeraakt. Om een einde te maken aan de islam, die een bedreiging voor ons vormt, moeten we ons allemaal de geest van Lepanto (1571) en Wenen (1683) herinneren, die het ons mogelijk maakten het Westen te redden. We zijn op zoek naar een onmogelijke zachte dialoog met degenen die zich willen onderwerpen omdat ze ons als ongelovigen zien. De islam is gebaseerd op de koran, die de onderwerping van ongelovigen predikt. Ik wil niet islamitisch sterven en ik pleit ervoor dat wij als christenen het zwaard van geloof en waarheid moeten hanteren. De islam is gewelddadig omdat de koran dat is. Laten we stoppen met geloven in een gematigde islam. “

“Iedereen die zegt dat iedereen geaccepteerd moet worden, is een utopist of heeft andere bedoelingen. In dat opzicht denk ik dat de Hongaarse premier Orbán gelijk heeft. Degenen die islamitische landen verlaten, vluchten in werkelijkheid de islam. Ik vraag me af: waarom accepteren de rijke islamitische staten deze mensen niet? De reden lijkt mij te zijn dat er blijkbaar een echt plan is voor de islamisering van Europa. “

Bron: VoxNews