VIDEO “The Bossmaker” – Uw hele leven op zijn kop door de staat: en wat u nu nog kunt doen!

De Sustainable Goals van de Verenigde Naties, het Strategic Intelligence Plan van het World Economic Forum, de digitale identiteit van ID2020 en GAVI, het Vaccinatie Partnership werken allemaal samen om uw leven 100% te veranderen in een vrijheidsberovende sociale, economische en financiële nachtmerrie.

Hecht u waarde aan uw vrijheid en wilt u de controle houden over uw eigen geld, werk en inkomen, dan is dit een belangrijke video voor u. Bossmaker laat u een serie van gebeurtenissen zien en feiten over wat men voor u in petto heeft en snel en geforceerd zal worden ingevoerd: totale controle over alles wat u doet, een digitale identiteit, levenslange belastingen, negatieve rente, De Sustainable Goals van de Verenigde Naties, het Strategic Intelligence Plan van het World Economic Forum, de digitale identiteit van ID2020 en GAVI, het Vaccinatie Partnership werken allemaal samen om uw leven 100% te veranderen in een vrijheidsberovende sociale, economische en financiële nachtmerrie. Tijdens de Troonrede heeft ons staatshoofd persoonlijk verteld wat u te wachten staat. Een nieuwe pandemie, een nieuwe lockdown. U bent gewaarschuwd!

En vandaag legt Bossmaker u uit waar de koning echt op doelde. Over de enorme industrie achter de vaccinaties, de digitale economie en de surveillancemaatschappij. Alle drie zijn ze straks van grote invloed op uw geld, vermogen, werk en inkomen en dus ook op de wijze waarop u wenst te leven: uw vrijheid.

In deze video ziet u welke keuzes wij als Bossmaker maken en dat u nog steeds de mogelijkheid hebt om de juiste keuzes te maken om uw vrijheid zo goed en kwaad als het nog gaat te bewaren. Dit gaat niet over politiek of voor of tegen iets zijn: dit gaat over uw grondrechten en uw vrijheid. En over het beschermen van onze toekomst en de toekomst van onze kinderen en achterkleinkinderen.

Lees hier het hele artikel:

https://ejbron.wordpress.com/2020/10/06/video-the-bossmaker-uw-hele-leven-op-zijn-kop-door-de-staat-en-wat-u-nu-nog-kunt-doen/