Lobbycratie Binnenhof heeft veel weg van 17e-eeuwse corruptie!

Geert Wilders deed eind november vorig jaar aangifte tegen premier Mark Rutte, wegens “discriminatie van ALLE Nederlanders.
‘Tweederde van alle bijstandsuitkeringen gaat naar allochtonen’
Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) meldt dat er in augustus 2017 in totaal 468.000 bijstandsgerechtigden (tot de AOW-leeftijd) waren.

39,5 procent van die bijstandsgerechtigden heeft een Nederlands achtergrond, 50,9 procent heeft een niet-westerse migratieachtergrond en 9,6 procent heeft een westerse migratieachtergrond. Het totale aantal bijstandsgerechtigden met een migratieachtergrond bedraagt dus 60,5 procent – inderdaad bijna twee derde van het totaal.

Het aantal bijstandsuitkeringsgerechtigden met een niet-westerse migratieachtergrond is in de afgelopen jaren gestegen. Zo nam het aantal tussen juni 2016 en juni 2017 met zestienduizend toe. Die groei betreft voornamelijk asielzoekers, overwegend uit Syrië en Eritrea, die een verblijfsvergunning hebben gekregen en daarna een beroep op de bijstand konden doen. Het CBS meldt dat de bijstand doorgaans met vertraging reageert op bewegingen op de arbeidsmarkt.

Als voorbeelden noemt Wilders vluchtelingen die voorrang krijgen op een huurwoning en asielzoekers die geen zorgpremie hoeven te betalen.
– Vluchtelingen krijgen voorrang op een huurwoning’
– ‘Asielzoekers krijgen tot 10.000 euro zakgeld om hun nieuwe huis in te richten’
– ‘Gemeenten betalen de eerste twee jaar de woninghuur voor statushouders’
– ‘Asielzoekers krijgen 850 euro leefgeld per maand’
– ‘Asielzoekers hoeven geen zorgpremie te betalen en geen eigen risico te hebben’
– ‘Twee derde van alle bijstandsuitkeringen gaat naar allochtonen’​

Als we de cijfers van het CBS-onderzoek in 1 zin samen moeten vatten dan is dat deze: Asielzoekers zijn bijna allemaal uitkeringstrekkers

De opvang van vluchtelingen is een politiek gevoelig onderwerp. Met onderstaande gegevens hoop ik enkele feiten onder de aandacht te brengen. De asielzoekers lijken een nieuwe onderklasse te worden, ver verwijderd van de arbeidsmarkt en bijna volledig afhankelijk van de bijstand. Politici die hiervoor waarschuwen worden nog steeds weggezet als spreekbuis van de onderbuik van de samenleving.

Lees hier het hele artikel: https://www.nu.nl/nucheckt/5021360/nucheckt-krijgen-asielzoekers-eigenlijk.html

RP: Het automatische gevolg hiervan is dat er niet alleen een lawine asielzoekers hierheen komt maar ook die honderden miljoenen die hiervoor benodigd zijn, door de Nederlandse burgers moeten worden opgehoest! Dit betekent er een enorme ‘bevolkingsroof’ gaat plaatsvinden op de inkomens van de Nederlandse hardwerkende- en gepensioneerde burgers!  Why the hell protesteert hier niemand tegen?