RAAD VAN STATE MEET MET 2 MATEN!

Forum voor Den Haag mag niet, Forum voor Maassluis juist wél

justitie

Forum voor Den Haag lijkt te veel op Forum voor Democratie, zo bepaalde de Raad van State deze week (de RvS is een adviesorgaan van de regering en de hoogste bestuursrechter van het land). Het Maassluise centraal stembureau keurde onlangs echter wel Forum voor Maassluis goed, de nieuwe partij van Jan van den Hoek.

De naam  “Forum voor Den  Haag” werd eind december geweigerd, omdat die te veel zou lijken op “Forum voor Democratie”, de bestaande politieke beweging van Thierry Baudet, die twee zetels telt in de Tweede Kamer.

Forum voor Den Haag mag echter niet meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Na het centraal stembureau heeft nu ook de Raad van State bepaald, dat de naam verwarrend en misleidend is ten aanzien van Forum voor Democratie van Thierry Baudet. 

Allereerst meet de RvS hier met 2 maten en ten tweede kunnen zij het woord ‘Forum’ niet verbieden, omdat dit woord niet is geregistreerd, maar gewoon een ander woord is voor “Panel”of Platform”  Het verbieden hiervan is derhalve onrechtmatig! Dit is duidelijk een vorm van Haarkloverij! Het betekent dat zij dan ook het woord “Partij” zouden moeten verbieden (dit zou betekenen dat de helft van de politieke partijen hun Naam zouden moeten veranderen!) De wéldenkenden onder ons weten heel goed waarom de RvS plotseling een (onrechtmatig) bezwaar aangetekend heeft tegen ‘Forum voor Den Haag’, omdat dit een rechtse organisatie is (1 rechts forum toestaan is o.k., maar 2 is te veel!)

Onze “Vrijheid van Meningsuiting” is ook al aan banden gelegd, het publiceren van een zgn. “Hate speech” is strafbaar gesteld, ook al is dit gebaseerd op de waarheid!  Wat namelijk WEL strafbaar is, is het onterecht verbieden en vervolgen van mensen die teksten/woorden benoemen m.b.t. de keiharde  realiteit! (https://eunmask.wordpress.com/2018/01/28/42314/)

Democratie is hier ver te zoeken en dit woord is dus 1 GROTE leugen! Tijd voor een Volkstribunaal?

Realpredictor.

 Bron: https://www.ad.nl/rotterdam/forum-voor-den-haag-mag-niet-forum-voor-maassluis-juist-weneacute-l~a43a9f18/