Het kabinet moet ophouden met de fatwa tegen Wilders!

De val van het kabinet Rutte 1 was absoluut niet aan de PVV te wijten. De schuld werd Geert Wilders achteraf in de schoenen geschoven als “argument om tot een soort cordon sanitaire te komen”. Dat weet onderhand iedereen!
En toch houden de oude kabinetsleden niet op met hun vingertje te wijzen en deze hypocriete leugen over Wilders te gebruiken!

Zelfs nu bij de mislukte onderhandelingen over een coalitie wordt dit weer door de VVD-clan aangehaald.

Kamerlid Halbe Zijlstra. De prominente VVD’er zei tijdens het VVD-congres op zaterdag dat zijn partij nog liever deelneemt aan een minderheidskabinet, dan dat ze gaat regeren met de partij van Geert Wilders.
‘Als je samen een tijd lang regeert moet je ervan uit kunnen gaan dat de partij blijft zitten, ook als het moeilijk wordt,’ aldus Zijlstra tegen het NPO-programma WNL “Ook bij het CDA hebben ze erg fijne ervaringen met de PVV”, zei hij sarcastisch
. (Elsevier)

Wat hij stiekem vergeet te vertellen is dit:

“De PVV kreeg alleen maar de schuld om die partij electoraal te verzwakken. Het was dus puur verkiezingsstrategie!”
Ooggetuige Hans Hillen (minister voor het CDA in Rutte I): “Val van Rutte I kwam niet door PVV. Dat is later gebruikt om cordon sanitaire op te zetten”

Direct na de val van Rutte I zeiden CDA en de VVD dat het einde van het kabinet de schuld was van Wilders. Die had namelijk lange tijd aangestuurd op de val omdat hij daar electoraal een slaatje uit hoopte te slaan. De man was een kwade genie; een slecht en vooral ook onbetrouwbaar mens. Het bewees, zeiden de partijen die sinds jaar en dag deel uitmaken van het partijkartel, dat je gewoon geen zaken kon doen met de man. Dat was de eerste aanzet tot een cordon sanitaire, zoals we dat nu zien, met vrijwel elke traditionele partij die de PVV heeft uitgesloten.

Lees hier het hele artikel: Dagelijkse standaard.  en Bekijk hier de video:

De schuld op iemand anders afschuiven, en op deze wijze hun eigen falen verdoezelen, is onderhand het visitekaartje van het kabinet!
De reden waarom de coalitie onderhandelingen nu zijn mislukt is, omdat zij verstrikt zijn geraakt in hun eigen leugens en hun valse beloftes!

Tijd om al hun leugens te ontmaskeren!

Realpredictor