HET BESTUUR VAN HET “CLUBJE ACHTER DE HEG”

Het Bestuur

2017. Het Nederlandse Clubje achter de Heg, kiest een nieuw bestuur! En zoals altijd bij dit soort clubjes, gaat het niet zonder slag of stoot! De door het volk gekozen op 1 na grootste partij (zonder manipulatie in feite de grootste) wordt door de andere bestuursleden buitengesloten. Is dit democratie? Neen dus! Zoals altijd bepaalt slechts een handvol welvarende leden wie dit clubje mag besturen!
Lees dit maar:

Afwijzing door andere partijen maakt Geert Wilders alleen maar meer vastberaden

Geert Wilders mag dezer dagen de formatie van een afstand gadeslaan. Zijn PVV is met twintig zetels de tweede partij van het land, maar nagenoeg alle anderen weigeren met hem te onderhandelen om een nieuw kabinet te vormen. Het sterkt Wilders alleen maar in zijn voornemen om koers te houden. „Ik ga mijn standpunten niet veranderen om de volgende keer acceptabel te zijn.”

Dit weekend is Geert Wilders (53) in Los Angeles. In een spreekbeurt voor sympathisanten gaat hij verder met wat hij noemt zijn ’missie’ om de wereld te waarschuwen tegen de gevaren van de islam. Intussen wordt er aan het Binnenhof druk vergaderd over de vorming van een nieuw kabinet. De formatiepoging van VVD, CDA, D66 en GroenLinks liep vast. „Gelukkig”, vond Wilders, want het land lijkt zo minister Paul Rosenmöller en staatssecretaris Wijnand Duyvendak bespaard.
http://www.telegraaf.nl/reportage/article28204291.ece

Wilders eist kans op rechts
DEN HAAG – PVV-leider Geert Wilders waarschuwt VVD’ers dat hun partijleider Mark Rutte opnieuw met een linkse partij in zee wil. In een interview met De Telegraaf dat morgen verschijnt, doet hij een ultieme oproep aan de liberalen die dit weekend hun partijcongres hebben.

Wilders vindt dat Rutte met alle winden meewaait: „Dit is Rubberen Robbie, bezig met zijn enge, eigen premiersbelang.” Hij hekelt Ruttes bereidheid om met linkse partijen als GroenLinks, SP, PvdA en ChristenUnie om tafel te gaan voor formatiebesprekingen.

“Met iedereen, behalve met de PVV; de enige partij met wie hij een streng immigratiebeleid voor mekaar kan krijgen. Niemand die dat snapt.” Wilders’ oproep komt op een moment dat zich rond de formatie een schimmenspel afspeelt. RP: Wilders heeft volkomen gelijk; dit puberaal (afgunstig) gedrag  is tekenend voor dit clubje achter de heg!

Lees ook: http://www.telegraaf.nl/binnenland/28208016/___Formatie_duurde_te_lang___.html

Realpredictor.