De Keiharde Waarheid!

coldhardtruth1

Een fractie van de keiharde, verraderlijke waarheid!

Voorspellingen van wijlen Prof. Drs. G.B.J. Van Frikschoten, de Nostradamus van deze eeuw!

De criminele organisatie die zich nog “Parlement” durft te noemen, onder aanvoering van een dubieus staatshoofd, is nog lang niet klaar met ons. De balans is inmiddels dat ons leven onbetaalbaar is geworden om de machtswellust van een elitair genootschap te kunnen financieren van ons geld en onze tegoeden. Nederland is verworden tot één groot casino waarin de croupiers u nog met een uitgestreken kop durven wijsmaken dat er 12 september nog iets te kiezen valt en we een democratie zijn. Niets is minder waar! We zijn verkocht, betaald van ons eigen geld en uitgeleverd aan de EU! Achter onze ruggen om.

De staat van het land is dramatisch. Onze grote nationale infrastructuur, de industrieën, de nutsvoorzieningen, het openbaar vervoer, de zorg, de post, telefonie, de sociale woningbouw: Alles was betaald van ons belastinggeld en nu verpatst aan internationale speculanten. We zijn het kwijt en we zijn verworden tot lijfeigenen van die nieuwe meesters met het grote geld op zak die uw laatste cent nog zullen weten te achterhalen. De werkloosheid is ten hemel schreiend. Ieder boven de veertig jaar is afgeschreven voor de arbeidsmarkt. Nog geen baantje als vakkenvuller bij de Albert Heijn ligt in het verschiet. “U bent te oud, meneer, mevrouw.”, krijgen ze te horen. Jonge studenten, die de toekomst van dit land zouden moeten invullen gaan gebukt onder jarenlange studieschulden en staan die vakken te vullen om een halfje wit en een pot jam te kunnen kopen. Niet die 40-plussers kunnen werken en inkomstenbelasting aan de nationale pot afdragen zodat die studenten een fatsoenlijke studiebeurs kunnen krijgen om straks het stokje over te nemen. Dit is de wereld op zijn kop!

De kranten schrijven over “wanbetalers” die de rekeningen niet betalen maar de werkelijkheid is dat de meeste van die Nederlanders het niet meer kúnnen betalen! De pot is leeg! Je kunt geen 300 Euro betalen als je maar 200 krijgt. Velen van hen hebben nooit problemen met betalen gehad in het verleden maar sinds de laatste 10 jaar en de invoering van de Euro, de voortgaande privatisering, de massa-immigratie en het met miljarden tegelijk over de grens smijten van belastinggeld is de bodem bereikt! 14 Miljard aan geschatte éxtra aardgasbaten dit jaar en de prijzen gaan omhoog. We importeren Russisch gas terwijl we met ons gat op de grootste bel van Europa zitten en er zelfs nog veel meer zit én olie! Onderwijl glijdt dit land af naar het niveau van tandeloze oude dametjes voor afgebladderde hutten met een magere geit in de tuin terwijl we België en Luxemburg er voor de lol bij hadden kunnen kopen.

Bron: https://fenixx.org/2015/11/14/de-verhalen-van-oom-frik/

Wie is het hiermee (behalve de volksverraders) eens?