WAAROM MEN DONALD TRUMP UIT DE WEG WIL RUIMEN!

De gevestigde orde wil de Republikeinse koploper dood!

Trump is te gevaarlijk. De elite wil hem dood en zij zijn het die de verdeeldheid stimuleren om ervoor te zorgen dat het gebeurt.

http://www.dcclothesline.com/2016/03/15/the-assassination-of-donald-trump/

“De elites hebben dit land in gevaar gebracht. Door te veel immigranten toe te laten met een erg afwijkende cultuur, en door vervolgens niets van die mensen te vragen. Het is overal in Europa gebeurd.”

http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/4206682/2015/12/13/De-elites-brengen-ons-in-gevaar.dhtml

Lees ook: De vijf grootste leugens van de media en politici
http://tora-yeshua.nl/2015/09/de-vijf-grootste-leugens-van-de-media-en-politici/

Onze elites zijn niet in staat het oppergezag van de koran over het denken en handelen van de moslims te herkennen.

Daarvan hebben onze linkse en islamofiele zogenaamde elites geen enkel idee, omdat ze zich er te fijn voor vinden om in hun arrogantie en “alwetendheid” hun neus in de koran of de soenna van de profeet te steken. Daartegenover zijn ze er heel goed in geoefend om alle sociale spanning stereotiep met steeds dezelfde linkse frasen en formules van zogenaamde maatschappelijke ongelijkheid, zogenaamd ressentiment tegen minderheden en andere maatschappelijke misstanden in de kapitalistische landen (en alleen daar) te “verklaren”

https://ejbron.wordpress.com/2014/07/06/de-doodgezwegen-waarheid-achter-de-massa-immigratie-van-moslims-in-westerse-landen/

Is dit ook de reden waarom Wilders zo streng beveiligd moet worden?

RP: iedereen weet dat de enige drijfveer van de elite de vette oliewinsten zijn, gegenereerd uit islamitische Arabische landen. Hiervoor is elk middel voor hen geoorloofd!