16 feiten waarom de “migratiecrisis” niet zal eindigen

deadly.invasion3

Europa heeft het nog steeds niet erkend, wij hébben jullie al veroverd!

Geef het gerust toe. Diep van binnen bent u bang. U hebt veel video´s en beelden gezien en de krantenkoppen gelezen. Miljoenen “vluchtelingen” zijn op weg naar de westerse landen. Miljoenen. Naar uw stad, gemeente, wijk. Daarbij voelt er iets niet echt goed. Het is een Exodus die niet alleen Europa betreft, maar alle landen in het Westen.

De uitkeringen voor “vluchtelingen” in Europa zijn tienmaal zo hoog als het gemiddelde inkomen in Sub-Sahara Afrika

Wij willen de feiten belichten en de echte waarheid aan u presenteren, die u onthouden wordt. Hier komen 16 redenen waarom de Afrikaanse “migrantencrisis” niet zo snel zal stoppen:

1. De Europese belastingbetaler betaalt de Europese kustwacht om migranten op te pikken en hen rechtstreeks naar Europa te brengen (in plaats van de kusten te bewaken en de mensen daar naartoe terug te brengen waar ze vandaan kwamen).

2. De Europese belastingbetaler betaalt voor woningen, voeding, kleding, gezondheidszorg, transport en geeft miljoenen aan contant geld aan “asielzoekers” in heel Europa.

3. Als “asielzoekers” afgewezen worden, gebruikt men belastinggeld om Afrikaanse politici om te kopen om hun eigen volk terug te nemen.

4. Als Afrikaanse politici weigeren hun volk terug te nemen, dan betaalt de Europese belastingbetaler eindeloos door voor “asielzoekers” die in Europa blijven en sociale uitkeringen innen, zoals hierboven omschreven.

5. Hoewel zij dit allemaal betalen, worden de autochtone Europeanen in hun landen als tweederangs burgers behandeld, terwijl “asielzoekers” een voorkeursbehandeling krijgen en normaal gesproken boven de wet staan.

6. “Asielzoekers” worden beter behandeld dan de autochtone bevolking

7. Afgewezen “asielzoekers” hoeven niet bang te zijn voor uitzetting

8. Als de Balkan-landen hun grenzen sluiten, zullen er nog meer mensen via de Middellandse Zee komen

9. De mensen in het Westen denken dat we allemaal samen in een gelukkige, vreedzame multiculturele samenleving kunnen leven

10. De mensen in het Westen voelen zich ervoor verantwoordelijk miljoenen migranten op te nemen

11. Niet-gouvernementele organisaties (Ngo´s) werken er hard aan om de “migrantencrisis” verder aan te wakkeren

12. Als het om “vluchtelingen” en migratie gaat, zijn wetten onbelangrijk

13. Grote concerns ondersteunen open grenzen en buitenlandse arbeidskrachten

14. Massamedia en popcultuur verenigd om de invasie van het Westen te ondersteunen

15. Iedereen kan asiel aanvragen en misbruik maken van de westelijke gulheid

16. De islam probeert al eeuwenlang Europa te veroveren

Het hele artikel:
https://ejbron.wordpress.com/2016/03/14/16-feiten-waarom-de-migratiecrisis-niet-zal-eindigen/

Lees ook: http://inbijbelsperspectief.weebly.com/duizenden-jihadstrijders-in-nederland-overheid-biedt-joodse-minderheid-geen-bescherming.html

Note: De 1,5 miljoen immigranten die afgelopen jaar Europa binnenstroomden, zullen zich na de gezinshereniging verviervoudigen en dus uitkomen op 5,5 miljoen. Gezien de geboortegolven van de immigranten zal dit binnen een paar jaar resulteren in een meerderheid van de niet-Europese bevolking. Europa is dan geen Europa meer maar Eurabia!