De Islamisering van Europa zal uitmonden in burgeroorlog!

DIT KRIJG JE ALS ZE BLOGGERS NIET SERIEUS NEMEN:
“De regeringen in West-Europa, die zoveel miljoenen moslims binnen hebben gelaten, hebben zich nooit voldoende in de islam verdiept of hebben onvoldoende onderkend dat het niet zozeer gaat om een (vredelievende) religie, maar om een (oorlogs)doctrine die in zijn diepste wezen vijandig staat tegenover alles wat zich niet aan de eigen doctrine onderwerpt”
WIJ HEBBEN HIER AL JAREN GELEDEN VOOR GEWAARSCHUWD!

Bovendien hoef je geen Einstein te zijn om te weten dat wij over een paar jaar minderheden zijn!
Ook dit hebben wij al tientallen malen geschreven.Nogmaals voor de mega-dombo’s:
“In 2010 was het christendom verreweg de grootste religie met 2,2 miljard christenen (31 procent van de wereldbevolking). De islam had vijf jaar geleden ongeveer 1,6 miljard aanhangers (23 procent van de wereldbevolking).
Een moslima krijgt gemiddeld 3.1 kinderen. Europese vrouwen krijgen gemiddeld 1.3 kinderen. Plus het feit dat moslims meer dan 1 vrouw mogen huwen en het kinderaantal dientengevolge kan verdubbelen of verdrievoudigen.
Na 3 jaar zullen er in de wereld dus 3 tot 6 x meer moslims zijn dan Christenen!”

 

The Balkans Chronicles

Europa is een ‘zinkend continent’ geworden en samen met ‘de Europese beschaving’ ten onder gaan. De EU is op weg om Eurabia te worden,een onderdeel van de moslim wereld! Wat in vorige eeuwen door een leger van soldaten niet gelukt is, dreigt nu te gebeuren door een leger van moslimmigranten: de verovering van Europa door en voor de islam. Tot de Tweede Wereldoorlog waren er nauwelijks moslims en moskeeën in Europa te vinden.Vandaag zijn het er al meer dan 50 miljoen moslims en duizenden moskeeën! Nederland telde in 1960 1400 islamieten en nu zijn er al meer dan een miljoen moslims in deze staat! Immigratie naar andere landen die nog niet onderworpen zijn in Dar al-Islam, staat centraal in de islam.Als moslims nooit waren gaan wonen in een niet-islamitisch land, was de islam nooit verder gekomen dan Mekka en Medina. Maleisië, Indonesië en de Filippijnen zijn enkel door handelsreizen geïslamiseerd.

View original post 1.248 woorden meer