Moslims op christenjacht in Nederland

Bestuurders van het openbaar vervoer is al gezegd om openlijk geen kruisjes aan een ketting meer te dragen! Binnenkort zullen ook de kerken moeten verdwijnen! Wanneer wordt hier de burka verplicht?
https://www.jurofoon.nl/nieuws/3717-verboden-om-religieuze-ketting-te-dragen-tijdens-werk

Fubar

In het Midden-Oosten en Noord-Afrika zijn de Christenen zo goed als op en om hun bloeddorst en veroveringsdrang te bevredigen gaan ze hier verder, geholpen door de invasie-faciliteerders van PvdA, SP, GL, CDA, CU, VVD, D66, vluchtelingenwerk, COA, asieladvocatuur, NVG, woningcorporaties, en de hele reutemeteut aan clubs die zich als Collaborateurs gedragen.

Christen onveilig in asielopvang

Christelijke vluchtelingen voelen zich in toenemende mate onveilig in opvanglocaties. Dat signaleert de christelijke stichting Gave, die zich genoodzaakt ziet om een folder te maken om daarmee aan alle asielzoekers uit te leggen wat godsdienstvrijheid betekent.

De folder is komende maand klaar. Gave zegt steun te krijgen van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Het is de bedoeling dat de informatie persoonlijk wordt overhandigd aan alle asielzoekers. „Desnoods twee keer, want we willen graag dat het bij binnenkomst op alle locaties wordt uitgedeeld”, zegt Marco Vos van stichting Gave. Over de verspreiding worden nog…

View original post 140 woorden meer