‘IS MAAKT PLANNEN VOOR AANSLAGEN IN EUROPA!

AANSLAGEUR.

DEN HAAG (ANP/EFE) – Terwijl in Syrië en Irak hard wordt gevochten, maken de leiders van Islamitische Staat (IS) plannen om de strijd ook naar Europa te verplaatsen.
De Duitse krant Bild am Sonntag meldde zondag op basis van bronnen in kringen van de veiligheidsdiensten dat IS groepjes terroristen als vluchtelingen naar West-Europa wil loodsen.
Amerikaanse geheime agenten zouden gesprekken afgeluisterd hebben waarin de plannen worden besproken. Door de terroristen als vluchtelingen naar Europa te sturen, hoopt IS de steeds beter beveiligde vliegvelden te slim af te zijn.

DREIGING TERREURAANSLAG IN ENGELAND OP Z’N HOOGST. DREIGINGSNIVEAU OOK IN NEDERLAND VERHOOGD!

Niet eerder is de dreiging van een terreuraanslag in Groot-Brittannië zo groot geweest. Dat heeft de Britse minister van binnenlandse zaken Theresa May maandag gezegd.
Volgens May heeft de opmars van de extremistische organisatie Islamitische Staat in Syrië en Irak islamitische radicalen in Groot-Brittannië ‘nieuwe energie en een nieuw gevoel van zingeving’ gegeven. De dreiging die daar vanuit gaat is ‘sinds de aanslagen van 11 september niet zo hoog geweest! In totaal hebben de Britse autoriteiten volgens May sinds mei 2005 meer dan veertig complotten verijdeld. In september werd het dreigingsniveau verhoogd van ‘substantieel’ naar ‘ernstig’. Dat geeft aan dat een aanslag zeer waarschijnlijk is.

Woensdag wordt een nieuwe antiterreurwet voorgelegd aan het Britse parlement. Daarin is onder andere opgenomen dat agenten en marechaussees de mogelijkheid krijgen om paspoorten of tickets in beslag te nemen van mensen die naar het buitenland willen om deel te nemen aan terreuractiviteiten.
In totaal zijn meer dan vijfhonderd Britten naar Syrië gereisd om daar deel te nemen aan de jihad. Sommigen van hen krijgen een inreisverbod, aldus May, om ervoor te zorgen ‘dat je alleen op onze voorwaarden terug kan komen’.

https://www.nd.nl/artikelen/2014/november/24/may-terreurdreiging-vereist-bijzondere-maatregelen

Dit is overigens exact wat wij hadden voorspeld! Dit suïcidale islam-pamperbeleid, dat in Europa en dus ook in Nederland wordt gehanteerd, keert zich vroeg of laat tegen hun gulle gastheren!

dreigingned.

Nederland doet er juist alles aan om deze terroristen hier binnen te houden door hun paspoorten af te pakken tegen afreis naar Syrië! Dit is hetzelfde als alle roofdieren hier los te laten rondlopen! Hoe dom en suïcidaal moet je zijn? Dus maak je borst maar nat volk van Nederland!

Vorig jaar al! De veiligheidsdiensten hebben zeer sterke aanwijzingen dat er een aanslag in Nederland zal worden gepleegd, of er zijn al aanslagen gepleegd en zijn daarom vervolgaanslagen zeer waarschijnlijk. Nederland wordt vaak genoemd als doelwit van serieus te nemen terroristische netwerken en specifieke doelen worden daarbij serieus bedreigd.

Aanleiding voor deze verhoging naar het op één na hoogste dreigingsniveau “substantieel” zijn de Nederlandse jihadstrijders in Syrië. Momenteel zijn er zo’n honderd Nederlandse strijders actief in oorlogsgebieden, voornamelijk in Syrië. De NCTV vreest voor hun terugkomst.

Bovendien heeft de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Dick Schoof het dreigingsniveau voor terrorisme twee maanden geleden verhoogd. Volgens Schoof kunnen ze door hun ervaringen een veiligheidsrisico vormen. Deze extremistische moslims zullen terugkomen met radicale ideeën, zijn waarschijnlijk getraumatiseerd en mogelijk bereid om geweld te gebruiken. Hij waarschuwt voor het risico dat ze kunnen vormen voor westerse doelen en de mogelijkheid dat zij anderen zullen aansporen hen te volgen.

http://plazilla.com/page/4295115093/terroristische-aanslag-plegen-in-nederland-een-koud-kunstje

http://www.metronieuws.nl/nieuws/terreurdreiging-nederland-welke-dreigingsniveaus-zijn-er/SrZmcm!co677oCNEYiVU/