WAAROM DE PVV DE GROOTSTE IS!

PVVPROCES

Door Joost Niemöller
Over de PVV zal je bij de Publieke Omroep nooit één positief woord horen. Geert Wilders wordt in vrijwel geen enkel programma meer uitgenodigd. Ook bij de commerciële zenders wordt er over Wilders dan wel gezwegen dan wel negatief gesproken. Toch blijkt uit een peiling van vandaag van het programma EenVandaag dat de PVV veruit de grootste partij is, met 26 virtuele zetels. Het hele kabinet komt daar met 34 virtuele zetels nauwelijks nog bovenuit.
De PVV is het enige alternatief, met een duidelijke lijn. Uit de EU. Grenscontrole weer invoeren. Beperk de islam. Maak een einde aan de massa immigratie. Zet de criminele Marokkanen uit. Schaf de dubbele nationaliteit af. Stop de afbraak van de verzorging van onze ouderen. Behoudt Zwarte Piet. Allemaal punten waarop meerderheden of bijna-meerderheden te bereiken zijn.

De PVV is die ene partij die wordt uitgestoten door de gevestigde orde, juist op het moment dat de weerzin tegen diezelfde gevestigde orde alleen maar groeit.
De ban in de media kan de partij ook al niet verkleinen, want ook de media worden steeds meer gewantrouwd. Niet dat zoiets gemeten wordt overigens. Dat is veel te gevaarlijk. Het is meer iets dat je continu om je heen hoort en continu in de sociale media leest. MSM is daar het grootste scheldwoord.

Zolang Wilders koers houdt, en geen fouten maakt, blijft hij het enige alternatief en zal zijn beweging groeien. Met de huidige 26 zetels in de peilingen is het plafond nog lang niet bereikt. Iedereen weet waar Wilders voor staat. Zijn grootste medestander is de werkelijkheid van alledag. Al is het maar omdat met ISIS iedereen wel ziet waar de islam echt voor staat.

Waarom de PVV de grootste is

Conclusie RP: Het Nederlandse volk heeft eindelijk door die ballon met leugens van de linkse gemanipuleerde media geprikt!