IS al lang aan het bouwen aan een terroristennetwerk in Europa!

refug.isis

Europe welcomed IS-refugees

Een rapport van de Franse politie dat The New York Times onlangs in handen kreeg, onthult hoe de terreurdreiging in Europa met de arrestatie van Abdeslam nog niet voorbij is. Terrorist Abdelhamid Abaaoud is samen 90 kamikazes naar Frankrijk gereisd en veel van hen zouden nog in Europa rondlopen. Maar de veiligheidsdiensten slagen er nu maar niet in om het te ontmaskeren
Hun papieren kregen ze van een gespecialiseerde vervalser in België. Ook blijkt dat het netwerk dat achter de aanslagen zat, veel groter dan gedacht was.

Al deze ingrediënten werden ook na de explosies in Parijs aangetroffen. Deze stoffen waren ook aanwezig in het gehuurde appartement waar de terroristen in de week voor de aanslag zaten. Experts maken duidelijk dat alleen wie een echte training heeft gevolgd op deze manier bommen kan maken. Het suggereert dat er een soort van bommenfabriek in Europa bestaat, die nog niet ontdekt werd. Want dit soort wapens kun je niet zomaar overal maken.

Terrorist Abdelhamid Abaaoud, heeft aan een vriendin verteld hoe hij in Europa is geraakt. Hij zou zichzelf samen met 90 andere terroristen verstopt hebben tussen een stroom migranten op de Middellandse Zee die veilig en wel in Frankrijk raakten. Hij was de aanvoerder, ze kozen voor Frankrijk omdat de kans op succes daar het grootst was.
Hij kon de aanslagen plannen dankzij 5.000 euro die werd overgeschreven via Western Union door het netwerk van IS. Ook maakten ze gebruik van een informeel systeem om geld over te schrijven.
In het appartement waar Abaaoud werd doodgeschoten op 17 november vond de politie de bestanddelen om dezelfde TATP-bommen te maken, naast heel wat andere wapens.

http://www.hln.be/hln/nl/32616/Terreurdreiging-in-Belgie/article/detail/2652340/2016/03/20/Akelige-details-uit-politierapport-tonen-hoe-terreurdreiging-nog-niet-voorbij-is-Met-90-kamikazes-naar-Europa-gereisd.dhtml

RP: Dit alles heb ik al vaker, o.a. in 2014 geschreven: https://eunmask.wordpress.com/2014/11/25/is-maakt-plannen-voor-aanslagen-in-europa/

https://eunmask.wordpress.com/2015/09/04/isis-threat-to-europe/

(en nog een stuk of 100 van dit soort artikelen)