DE NEDERLANDSE VOLKSUITWISSELING IS BEGONNEN! RAAD VAN EUROPA: NEDERLAND MOET ILLEGALEN OPVANGEN!

TERWIJL POTVERDORIE STAATSSECRETARIS J. KLIJNSMA VAN SOCIALE ZAKEN EEN EINDE WIL MAKEN AAN HET BASISRECHT OP VOEDING EN ONDERDAK VOOR ONZE EIGEN BEVOLKING!
https://eunmask.wordpress.com/2014/05/23/update-van-de-invoering-van-het-wetsvoorstel-wwb-per-1-juli-2014-einde-basisrecht-op-voeding-en-onderdak/

TOLERANTIE

Als tolerantie leidt tot vernietiging van je land,
dan is dit geen tolerantie maar zelfmoord….

De Raad van Europa is eruit: Nederland moet ook uitgeprocedeerde en ongedocumenteerde asielzoekers opvangen. De Nederlandse overheid schendt door dat niet te doen enkele basisrechten van illegalen.
Dat staat in het definitieve oordeel van het Comité voor Sociale Rechten, nadat de Protestante Kerk een aanklacht tegen de Nederlandse staat heeft ingediend.
‘Uitsluiting van onderdak moet stoppen omdat het de betrokken personen in een situatie van extreme hulpeloosheid brengt en dat gaat in tegen hun menselijke waardigheid,’ schrijft het Comité.

Deze uitgeprocedeerden, nu illegaal in Nederland, willen niet terug naar hun eigen land of regio, zeggen niet terug te kunnen naar hun eigen land of regio, of de landen van herkomst geven geen medewerking aan hun terugkeer.

Ze hebben tijdens een rechtsgang van vele jaren waarbij zij werden bijgestaan door een door de belastingbetaler betaalde asieladvocaat, keer op keer nul op het rekest gekregen van de onafhankelijke rechter: hun vluchtverhalen deugen niet.

http://www.elsevier.nl/Politiek/achtergrond/2014/11/Raad-van-Europa-Nederland-moet-illegalen-opvangen-1639657W/?masterpageid=158493

ALS MEN DE GENOCIDE VAN HET EIGEN VOLK NIET MET ALLE MIDDELEN BESTRIJDT, DAN VERDIENT DIT VOLK NIET BETER!