DE SYSTEMATISCHE VERNIETIGING VAN HET NEDERLANDSE VOLK

Zorgpremie in 2015 met 200 euro omhoog; ook stijging eigen risico

schaam-jeNiet alleen de ouderen en gehandicapten worden op de slachtbank gegooid, nu zijn ook de laagste inkomens de dupe! Lees hier:

In en rond het kabinet zijn grote zorgen gerezen over een dreigende explosie van de kosten van de ziektekostenverzekering in 2015. Uit berekeningen van vakbeweging en werkgevers blijkt dat de premie voor iedereen in 2015 met bijna 20 procent stijgt, zo’n 200 euro per jaar. Tegelijk gaat het eigen risico omhoog naar ruim 400 euro. Werkgevers moeten bovendien 1,6 miljard euro aan extra zorgpremie gaan betalen voor hun werknemers.

De premie stijgt vermoedelijk naar een gemiddelde van 1.215 euro per volwassene per jaar. Dit is 114 euro meer dan dit jaar!

Ook gaat waarschijnlijk het verplicht eigen risico van je zorgverzekering omhoog. Het Centraal Planbureau (CPB) voorspelde in maart al dat dit volgend jaar stijgt van 360 euro naar 405 euro! De definitieve stijging wordt op Prinsjesdag bekendgemaakt. (Ik zou me als koning van dit land doodschamen om dit op Prinsjesdag bekend te maken!)
Totaal bedrag van de zorg komt dus op 1620 euro per persoon!!

Reken eens uit wat een gezin met 2 kinderen, met een minimum inkomen per jaar moet betalen!

In Nederland geven we komend jaar samen 60 miljard uit aan de zorg, dat is rond de 9.800 euro per huishouden!

In België betaalt men per jaar ongeveer 90 euro aan zorgpremie. Bovendien zijn er geen wachtlijsten en kunnen Belgen ook ’s avonds naar de huisarts en de tandarts voor het ziekenhuis. Kunnen wij hiervan leren?

Het is gewoon een pure schande dat ze de gezondheid van een groot deel van het Nederlandse volk en dus ook de kinderen op het spel zetten, terwijl er miljarden naar derde wereldlanden gaat om daar gratis zorg te bieden!

HET RUÏNEREN VAN HET NEDERLANDSE VOLK IS NIET MEER TE TOLEREREN!

http://www.zorgwijzer.nl/zorgverzekering-2015/zorgpremie-2015-met-200-euro-omhoog-ook-stijging-eigen-risico

Lees ook mijn vorige waarschuwingen:

https://eunmask.wordpress.com/2014/05/21/gezondheidszorg-voor-de-nederlanders-wordt-onbetaalbaar-gemaakt/

https://eunmask.wordpress.com/2014/02/05/de-bezuinigingsgekte-ten-top-stijging-zorgpremie-van-20-procent-in-2015/