HET DEMONISEREN VAN MARINE LE PEN DOOR HET LINKSE ESTABLISHMENT!

Uitspraken, gepubliceerd in diverse artikelen.

Front National zijn de “boze rechts-radicalen” Volkskrant noemt Marine Le Pen Extreem rechts! Volkskrant pakt Sarkozy en Le Pen omdat ze tegen euthanasie zijn, maar ‘vergeet’ te melden dat de organisatie precies dezelfde poster heeft gemaakt voor de blij-liberale François Bayrou.

Het is niet verboden om Marine Le Pen ‘fasciste’ te noemen. Dat heeft een rechter in Parijs geoordeeld

Het gezeur over de vader van Marine Le Pen blijft intussen aanhouden. Daar blijkt weer uit hoe selectief de mediaverontwaardiging is. Werd Paul Rosenmöller ooit diens verliefdheid op Pol Pot nagedragen? Moest Jan Marijnissen zich ooit verantwoorden voor zijn obsessie met Mao? Valt iemand Máxima nog lastig over haar vader? Maar bij Marine Le Pen ging het op de persconferentie van woensdag in Nieuwspoort steeds weer over haar vader en diens uitspraken. Terwijl de EU op breken staat. Dom, dom journalistenvolk. (Mijn aanvulling:  Domme linkse hypocriete graaiers en hun domme kuddevolk!)

pen_wildersMarine Le Pen daarentegen is eerlijk. Ze benadrukte voortdurend dat niet Europa haar wens is, maar het welzijn van Frankrijk, dat zonder twijfel cultureel lijdt onder Europese invloeden. Die eerlijkheid overtuigde revolutionaire Fransen, omdat Europa´s politici geen grenzen kennen en al tientallen jaren gewetenloos anti-humane, demagogische instrumenten tegen de burgerlijke belangen inzetten. Wat willen de mensen eigenlijk liever? Een politieke leugen, die zelfs de hele planeet verwoest, of een vooruitstrevende partij?

Marine Le Pen wint veel aanhang met haar boodschap dat de EU, de euro en immigratie tot de grootste problemen behoren. Ze heeft opgeroepen tot een referendum over immigratie, zoals dat ook in Zwitserland met succes is gebeurd. Zwitserland is hierdoor economisch het meest succesvolle land in Europa. ( Mijn opmerking: Schijnbaar wordt het als ‘extreem’ gezien als je niet miljoenen gelukzoekers op kosten van het volk in de watten legt, die ‘als dank’ hun gastheren ook nog bestelen).

Wilders kondigde aan dat hij met Marine Le Pen zal gaan samenwerken om zo ‘de soevereiniteit weer terug naar de natiestaten te halen’. Wilders zei zich bewust te zijn van de verschillen, maar ondanks dat graag samen te willen werken.
De PVV-stemmers zullen blij zijn met de samenwerking tussen de partijen. Uit een peiling bleek eerder op woensdag dat het grootste deel van de PVV-kiezers die samenwerking ziet zitten.