Illegalenstroom nu monstergolf

Ik heb al vanaf dag 1 geschreven over een immigranten tsunami! o.a. hier: https://eunmask.wordpress.com/2014/02/19/de-nieuwe-tsunami-van-asielzoekers/   En ik hoef niet te zeggen dat dit de vernietiging is van Europa, want wij zitten er al middenin! Dit zal dan het tweede continent zijn dat geïslamiseerd wordt, want in Indonesië heeft de islamisering, als een kakkerlakkenplaag, ook in recordtempo plaatsgevonden. Dit continent is nu met 80% islamieten, het grootste moslimland ter wereld!

 

 

E.J. Bron

Screenshot_11

(Door: Joost Niemöller)

Het leger aan woedende mannen uit Afrika en het Midden Oosten en aanverwanten moslimlanden dat staat te beuken op de wankele hekken van de Europese Unie is dit jaar sensationeel toegenomen, meldt de toch niet populistische BBC. Het gaat hier om de officiële Frontex cijfers. Dit jaar alleen al zijn volgens deze officiële cijfers 60.000 mensen ongevraagd aangeschoven bij de Europese voedertroggen. In Italië alleen al 39.000 dit jaar. Volgens de officiële cijfers dan hè. Want als het inderdaad zo is dat Italië de helft niet eens registreert, dan kunnen we die cijfers verdubbelen.

Het zijn er volgens die officiële cijfers in dit eerste deel van 2014 alleen al meer  dan in het hele jaar 2011, toen die zogenaamde Arabische lente begon. Volgens de BBC:

The total for 2014 so far is more than the equivalent period in 2011, the year of the Arab Spring…

View original post 13 woorden meer