DE VERLIEZERS VAN DE VERKIEZINGEN GOOIEN MET MODDER! IS DIT GEARRANGEERD??

Een groot deel van het volk heeft laten blijken dat zij de EU zat zijn, en toch is het nog steeds niet voldoende om van de EU af te komen en wij zullen derhalve nog jaren opgescheept zitten met deze dictatoriale, geldverslindende kolos! De verontwaardiging van de zittende EU parlementariërs over de uitslag van de verkiezing is niet gebaseerd op solidariteit met de EU maar met het afgeven van hun (winstgevende) gouden zetels in dit parlement.
Er zal denk ik weinig veranderen in de beleidsbeslissingen van de EU want al zijn ze zetels kwijtgeraakt, de meerderheid van de stemmen hebben ze nog steeds om hun vernietigende koers te blijven varen!

De reacties van de verliezers, het achteraf gooien met modder, lijken gearrangeerd! Zoals
PvdA. “Wilders op zijn retour”, zegt Timmermans van de PvdA die even in de war is met z’n eigen partij. Laatste stuiptrekkingen van een wanhopige PvdA’er. Hij wijst er o.a. op dat de Franse Front National (FN), de Italiaanse Lega Nord (LN), de Oostenrijkse Vrijheidspartij (FPÖ) en het Vlaams Belang (VB) met Wilders en de PVV willen samenwerken. Hij suggereert dat deze extreme partijen zijn, die Europa alleen schade kunnen toebrengen. I.p.v. de socialistische partij-idealen naar voren te brengen (die steeds meer lijken op Nationaal-Socialistische Beweging-idealen, NSB-idealen), schampert de PvdA over het in de linkse NSB-pers neergezette beeld van de PVV.
Geert Wilders reageerde weer als vanouds, door gelijk aan te geven dat de vrienden van de PvdA te vinden zijn op: “Opsporing verzocht”. Genialer kan niet !

D66. Als een haan die net uit de rui is gekomen paradeert ventje Pechtolt als “vermeende winnaar” (ik zeg “vermeende” omdat toen de fraude met de stembiljetten nog volop aan de gang waren en D66 dacht dat zij de grote winnaars waren!) waarbij hij kraait dat Wilders de grote verliezer is! Hij beweert met trots dat de verkiezing heeft aangetoond dat het grootste deel van  Nederland toch pro-EU is, en de (internationale) media blaten hem gretig na! “Anti-Europese partijen als de PVV zijn gevaarlijk voor de Nederlandse en Europese economie” zegt hij vrijdagavond in het radioprogramma WNL Opiniemakers.

En toch heb ik het gevoel dat dit alles vooropgezet is! Dat men deze uitslag al lang had verwacht en het spelletje meespeelt om het volk een soort van genoegdoening te geven!
Om het evenwicht nóg meer naar de EU-kant te laten overhellen worden linkse Eurofielen naar de top geholpen.

bilderbergpechtoldDaarom verbaasde het me ook niet dat Alexander Pechtold middels een tweet trots bevestigde dat hij, net als Samsom overigens, aanwezig zou zijn op de Bilderberg conferentie 2012 om te horen wat de werkelijke leiding van de wereld van hem wil hebben.

Lees ook dit: http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/03/de-merkwaardige-opmars-van-d66

Zoals ik altijd al heb geschreven, hanteren zowel De EU als onze regeringsleiders een geheime agenda, die alles te maken heeft met de organisatie die de wereldmacht en de totale onderwerping van de mens als doel heeft: “De Bilderberggroep”!