ALWEER EEN ONTHULLING VAN DE BEDRIEGELIJKE EU

Voorzitter Europarlement Martin Schulz beschuldigd van censuur

Schulz

De Duitse voorzitter van het Europees Parlement, socialist Martin Schulz, wordt ervan beschuldigd dat hij cruciale informatie uit jaarstukken over 2012 heeft laten verwijderen.

Schulz is de laatste dagen vaker in opspraak. De Duitser is door de sociaal-democraten naar voren geschoven als ‘Spitzenkandidat’ (topkandidaat) om Portugees Barroso op te volgen.

In dezelfde jaarstukken beschuldigt het Europees Parlement hem er ook van dat hij vijf van zijn directe medewerkers heeft bedankt door er persoonlijk voor te zorgen dat zij promoveerden naar functies als directeur of directeur-generaal, banen die beginnen met een salaris van ten minste 179.436 euro.

Ook stellen europarlementariërs dat Schulz zijn twee petten niet goed kan scheiden. Geld en middelen die zijn bedoeld voor de voorzitter van het Europees Parlement, zou hij inzetten om campagne te voeren om voorzitter van de Europese Commissie te worden.

Zo heeft Schulz de volgers van het Twitteraccount van Schulz, de president van het Europees Parlement, meegenomen naar nieuw een account van Schulz, kandidaat-voorzitter van de Europese Commissie.

http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/nieuws/2014/4/Voorzitter-europarlement-Martin-Schulz-beschuldigd-van-censuur-1495654W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2014-04-03|Voorzitter_europarlement_Martin_Schulz_beschuldigd_van_censuur

Bekijk ook deze video: