HIER KLOPT IETS NIET!

Boeing

Dat er veel meer aan de hand is met de verdwijning van Malaysian Airlines vlucht MH370 is zo langzamerhand wel duidelijk. 

Maandag, 31 maart 2014 10:45
Passagier stuurt boodschap vanaf Diego Garcia (breaking)

Terwijl men in het zuidelijk deel van de Indische Oceaan nog steeds vruchteloos zoekt naar wrakstukken van het vermiste vliegtuig van Malaysia airlines, is er een levensteken ontvangen van een passagier.
Deze heeft met een iphone 5 een compleet zwarte foto weten te sturen, vergezeld van een stuk tekst.
Op de website van een freelance journalist staat een schokkend bericht over een passagier van vlucht MH370 van Malaysia Airlines die een boodschap naar de buitenwereld heeft weten te smokkelen vanaf het eiland Diego Garcia.

De ontvangen boodschap schijnt afkomstig te zijn van de IBM technicus Philip Wood. Dit was inderdaad één van de passagiers zoals in eerdere berichten is bevestigd.
Hij heeft een volkomen zwarte foto gestuurd met daarbij een stuk tekst:
“Ik wordt door onbekende militairen geblinddoekt vastgehouden als gijzelaar, nadat mijn vlucht was gekaapt. Ik werk voor IBM en ik ben er in geslaagd om tijdens de kaping mijn telefoon in mijn achterwerk te verbergen. Ik ben gescheiden van de rest van de passagiers en zit in een cel. Mijn naam is Philip Wood. Ik denk dat ik ook gedrogeerd ben en kan niet helder denken”.

Deze informatie is naar buiten gekomen via enkele forumleden van Stone en een ander forum, die nadat ze deze informatie bekend hadden gemaakt zijn bedreigd. Het lijkt er daardoor op te wijzen dat dit echt is.
Onbekend is wanneer hij dit bericht met foto gestuurd heeft maar gezien de capaciteit van batterijen moet dit al wel enig tijd terug zijn gebeurd.
Waarom we weten dat het een iphone is, is bevestigd door de zogenaamde exif data.

Exchangeable image file format (Exif) is een metadataspecificatie voor afbeeldingsbestanden uit ondermeer digitale camera’s. Het wordt gebruikt in bestandsformaten zoals JPG en TIFF. Het is ontworpen door de Japan Electronic Industry Development Association.
De Exif-metadata kan uit de volgende gegevens bestaan:
• Datum en tijd van de opname en van de laatste bestandswijziging.
• Merk en model van de camera.
• Naam van de eigenaar van de camera.
• Camera-instellingen zoals belichtingstijd, diafragmagetal (F-getal), diafragma, brandpuntsafstand.
• GPS-gegevens zoals de breedtegraad en lengtegraad.
Dat laatste is uiteraard zeer interessant omdat het ons laat weten van welke locatie de afbeelding is verstuurd. Dat begreep deze IBM man dus ook.

Volgens de exif informatie op de ontvangen zwarte foto is de plek van de coördinaten die zijn meegegeven enkele kilometers verwijderd van de die die Google opgeeft voor de locatie Diego Garcia.
Het is niet precies hetzelfde als de Google coördinaten, maar een afstand van enkele kilometers verwijderd van de officiële coördinaten is heel goed mogelijk als je bedenkt dat het eiland een landingsbaan heeft van bijna vier kilometer.
Dat ze dus niet precies overeenkomen met die van Google is heel belangrijk. De met de foto doorgegeven coördinaten zijn nergens te vinden op internet, aldus Stone. Dit bewijst dan weer dat ze niet van Google of Wikipedia afkomstig zijn.

Hierdoor kun je er dan vanuit gaan dat de coördinaten afkomstig zijn van de mobiele telefoon en dat ze overeenkomen met een positie ergens op het eiland. Volgens Jim Stone is hiermee honderd procent bewijs geleverd dat het vliegtuig zich op Diego Garcia bevindt en dat in ieder geval één van de passagiers nog leeft.

Bron:
Jim Stone
http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=7513%3Amh370-passagier-stuurt-boodschap-vanaf-diego-garcia-breaking&catid=20%3Ahet-complot&Itemid=33

Lees hier de uitgebreide update: Steeds meer puzzelstukjes op hun plek
(vlucht MH370, Update 20-03-2014 ) Donderdag, 20 maart 2014 18:37
http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=7406%3Asteeds-meer-puzzelstukjes-op-hun-plek-vlucht-mh370-update-20-03-2014-&catid=20%3Ahet-complot&Itemid=33

Ook is bewust gelogen over de laatste woorden van de piloot:
http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2014/4/Maleisie-komt-met-nieuwe-versie-laatste-woorden-piloot-Boeing-1493578W/

Andere Bronnen:
http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/03/vermiste-boeing-777-kan-niet-zijn-gecrasht/

http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2014/3/Waarom-stelt-niemand-deze-vijf-vragen-over-vermiste-Boeing-1492708W/

Een feit is dat als er sprake zou zijn van een crash, het ondenkbaar is dat er geen enkel stukje van het vliegtuig is teruggevonden. Ook een feit is dat de telefoons van cabinepersoneel en passagiers gedurende vele uren nog gewoon overgingen nadat het vliegtuig was “kwijtgeraakt”.

Lees ook onderstaande Bronnen:

Haveeru
Bloomberg
CBS
What does it Mean

Bovenstaande zal door de autoriteiten wel worden afgedaan als “complot theorieën”. Maar feit is dat in deze zaken van alle kanten zoveel tegenstrijdige berichten door overheden en instanties de wereld zijn ingestuurd, dat we hier niet met een “gewone” kaping te maken hebbenWat simpelweg inhoudt dat er bewust dingen voor het publiek verborgen worden gehouden.