Drie grootste leugens over COVID-19 zijn allemaal blootgelegd!

Maar hier is waarom globalistische “machtsmakelaars” het niet kunnen erkennen!

Sinds februari bestoken de Amerikaanse media Amerikanen met non-stop berichtgeving over het COVID-19 coronavirus.

Acht maanden later blijkt uit de gegevens dat alles wat de media over het virus zeiden onjuist was. Toch blijven degenen die zich voordoen als “journalisten” de leugens van februari en maart herhalen alsof het feiten zijn die hun oorsprong vinden in hun zoektocht om “de wetenschap te volgen”.

Elk van de GROTE DRIE leugens lijkt ontworpen om paniek en een irrationele reactie op de daadwerkelijke dreiging te bevorderen.

Iedereen die zelfs maar suggereert dat de regeringen van de wereld misschien overdreven hebben gereageerd op een virus dat ongeveer even snel doodt als de griep, werd onmiddellijk afgeschoten als dom en niet de moeite waard om naar te luisteren.

Maar langzaam maar zeker is alles wat wij “complottheoretici” in maart over COVID zeiden, sindsdien bevestigd als helemaal geen complottheorie. Het was 100 procent waar.

Laten we dus eens kijken naar de drie grootste leugens die nog steeds worden gebruikt om de angst voor COVID-19 te verspreiden, in gedachten houdend dat de media dezelfde leugens gebruikten om president Trump te hekelen toen hij op 5 oktober uit het ziekenhuis werd vrijgelaten en Amerikanen in een tweet smeekte , “Laat COVID-19 je leven niet domineren.”

Lees hier de leugens:

Volgens een onderzoek van  de New York Times , gepubliceerd op 25 september, hebben tenminste 130.000 mensen op meer dan 1.600 campussen COVID gecontracteerd en zijn er slechts 70 overleden, maar ‘de meeste’ van die 70 doden, geeft de Times toe, waren geen studenten maar eerder universiteitsmedewerkers. die waarschijnlijk veel ouder waren. Maar zelfs als we die oudere werknemers in aanmerking nemen, is het sterftecijfer op universiteitscampussen volgens de eigen studie van de Times een schamele 0,054 procent. Verbijsterend!