Dalai Lama: Europa wordt “islamitisch of Afrikaans”

Screenshot_271

Als de migranten niet vertrekken, zou Europa “islamitisch of Afrikaans” worden. Europa zou echter van de Europeanen zijn, aldus de Dalai Lama (foto) tegenover de BBC.

Met zijn uitspraken heeft de Dalai Lama waarschijnlijk niet echt veel vrienden gemaakt bij de politieke linksen in Europa. Mochten de migranten niet “naar hun eigen land” terugkeren, dan zou Europa mogelijk “islamitisch of Afrikaans” worden, aldus de Dalai Lama. Hij zou willen dat Europa Europees zou blijven.

In een gesprek met Rajini Vaidyanathan van de BBC vanuit zijn geboortestad McLeod-Ganj in Noord-India verklaarde de 83-jarige geestelijk leider dat Europa weliswaar verplicht zou zijn om diegenen op te nemen die hulp nodig hebben, maar dat zij uiteindelijk naar hun eigen landen zouden moeten terugkeren.

“De Europese landen zouden deze vluchtelingen moeten opnemen en hen opleiden met als doel de terugkeer naar hun eigen land met bepaalde vaardigheden”, zei de Dalai Lama. Hij voegde er aan toe: “Een beperkt aantal is in orde, maar heel Europa zal eventueel een islamitisch of Afrikaans land worden – onmogelijk.

“Neem ze [de migranten] op, help hen, leid ze op, maar uiteindelijk zouden ze hun eigen land moeten ontwikkelen. Ik denk dat Europa van de Europeanen is”, verklaarde de geestelijk leider van de Tibetanen. Is hij nu ook een “nazi”, “racist” of “vreemdelingenhater”?

Lees ook: https://wijsheden.com/1Wijsheden/Dalai%20Lama.html

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
https://ejbron.wordpress.com/2019/06/30/dalai-lama-europa-wordt-islamitisch-of-afrikaans/