Duitsland niet meer te redden: de volgende islamcriticus die capituleert!

Screenshot_262

De op de sociale media al jarenlang actieve en geprofileerde islamcriticus Ali Utlu (foto) uit Keulen overweegt zich terug te trekken in zijn privéleven. Hij wil niet langer actief zijn als activist – om zeer begrijpelijke redenen.

Op zijn Facebook-pagina schreef de bekennende homoseksuele oorspronkelijk uit Turkije afkomstige 48-jarige absoluut geen kracht meer te hebben. “Haatberichten, bedreigingen met geweld en met moord” zowel door Turkse nationalisten en “islamisten” evenals door politiek linksen zouden hem langzamerhand afgemat hebben. “Voor mij is de strijd voorbij”, aldus Utlu, “geestelijk word ik langzaam een wrak, want ik voel me in de steek gelaten.” De druppel die de emmer deed overlopen was waarschijnlijk een nieuwe lichamelijke aanval op hem, waarbij hij enkele tanden kwijtraakte. “Die zijn nu weliswaar vervangen, maar er zijn diepere wonden in mijn ziel achtergebleven”, zegt hij.

Als strijder voor de burgersamenleving was hij herhaaldelijk actief voor de democratiebeweging en het respecteren van fundamentele rechten in de hele islamitische hemisfeer. Zo werd hij het niet moe te benadrukken dat er van de 57 islamitische landen slechts in drie staten enigszins sprake is van democratische structuren – eentje daarvan zou Turkije zijn, dat onder Erdoğan eveneens afscheid nam van de democratie.

De prijs voor zijn inzet was hoog: lichamelijke aanvallen tegen zijn persoon, lastercampagnes op internet, constant gevaar voor lijf en leden, tijdelijke politiebescherming.

RP: Zelfs een islamiet, die als ingewijde de gevaren en de keiharde bewijzen van de Europese islamitische invasie aantoont, wordt niet alleen door zijn geloofsgenoten bedreigd, maar ook door de Europese linkse organisaties en machthebbers, die iedere kritiek op de islam bannen of bestraffen!

Lees hier het hele artikel: https://ejbron.wordpress.com/2019/06/30/duitsland-niet-meer-te-redden-de-volgende-islamcriticus-die-capituleert/

En dit geldt niet alleen voor Europa, maar dat is wereldwijd aan de gang. Bekijk deze video: https://youtu.be/Dx2wjCz4SyY