Een maand van multiculturalisme in Duitsland: januari 2019

 

  • Het Duitse Federale Bureau voor Migratie en Vluchtelingen meldde dat slechts 35% van de migranten, die sinds 2015 in Duitsland aankomen, werk hebben gevonden.

  • Twee Duitse jongeren van 16 jaar oud, werden gedood door een naderende trein nadat ze op de rails werden geduwd door jongeren van Griekse en Turkse afkomst. Duitse media bagatelliseerden niet alleen de immigratieachtergrond van de verdachten door ze te beschrijven als inheemse Duitsers; ze meldden ook dat de tieners op het spoor ‘vielen’.

  • Regionale of nationale termen zoals: “Duitse islam”,”Franse islam”, “Belgische islam”of “Europese islam” weerspreken de universaliteit van de islam, die alle tijdperken en plaatsen tegelijk verlicht” – Dit werd gezegd in de slotverklaring van de “Tweede bijeenkomst van Europese moslims”, gehouden in de Centrale Moskee van Keulen.

  • Een 25-jarige Afghaanse migrant werd vrijgesproken van het verkrachten van een 50-jarige gehandicapte vrouw in Neurenberg, Duitsland. De vrouw, een verzorgster van vluchtelingen, zei dat ze zichzelf niet kon verdedigen omdat ze lijdt aan spasticiteit van de spieren aan een kant van haar lichaam. De advocaten van de Afghaanse verdediging eisten een vrijspraak omdat volgens hen het geslacht ‘consensueel’ was. De rechtbank van Neurenberg-Fürth koos de zijde van de beklaagde, die werd vrijgelaten en nu vrij rondloopt. 

  • Vier tiener-migranten – drie Afghanen en een Iraan – mishandelden meer dan een dozijn voorbijgangers in Amberg. Twaalf mensen tussen de 13 en 42 jaar raakten gewond bij de aanslagen; een 17-jarige werd in het ziekenhuis opgenomen voor een hoofdletsel. De Beierse minister van Binnenlandse Zaken Joachim Herrmann zei dat de vier daders niet konden worden gedeporteerd om juridische redenen (?).

De lijst is te lang om alles van een maand te publiceren! Lees hier verder:

https://www.gatestoneinstitute.org/13726/multiculturalism-germany-january

germanistan-vlag