Waarom is iedereen zo bang voor de PVV?

EEN TREFFEND ARTIKEL DAT DE HUIDIGE SITUATIE EXACT WEERGEEFT!

(Door: H. Numan)

Het PVV-beleid is grotendeels gezond verstand gebruiken. 

Gaat weer een lang antwoord worden, want aan korte stukjes doe ik niet. Wilt u het snelle en korte antwoord? Broodnijd, eigenbelang, kortzichtigheid en godsdienstwaanzin. Meer eigenlijk niet. Laat u niet in de luren leggen met ‘erfgenaam van Hitler’ en dat soort dommigheden. Dat is gewoon voor de Bühne schreeuwen.

Eerst even over de politiek in het algemeen. Links, dat was vroeger progressief of vooruitstrevend. Dat zijn ze nog steeds, maar volkomen doorgeschoten. De linkerkant had 3 groepen: communisten, socialisten en anarchisten. De socialisten (PvdA) zijn zo goed als dood. Het communisme noemt zich nu GroenLinks, en daar trapt iedereen in. De meest extreme tak is het anarchisme, en die doet het verdomd goed, niet zelfstandig, maar binnen de linkse partijen. Onze welbekende SS´er, Sylvana Simons, is niets anders dan een rassen hatende, zeer extreme anarchiste.

Aan de andere kant staat rechts voor conservatief of behoudend. De meeste conservatieven willen niet zo maar iets nieuws proberen, omdat het nieuw is. In tegenstelling tot links is dat geen echte stroming. Daar hebben zich opmerkelijke verschuivingen voorgedaan. Dé middenpartij van de 20ste eeuw was het CDA. Nu is dat de VVD. Conservatief is eigenlijk geen stroming, maar is wel bezig dat te worden binnen de PVV.

Het CDA was eigenlijk een hopeloos achterhoedegevecht vanaf de oprichting. Het komt voort uit grote confessionele partijen die ieder voor zich niet meer in staat waren de politiek te overheersen. De westerse samenleving seculariseert nog steeds, dus zal het CDA steeds minder belangrijk worden. Om haar eigen hachje te redden, staat het CDA open voor alles en iedereen die in ‘iets’ gelooft. Wat dat iets is, maakt weinig uit. Zowel de duivel en Mohammed zijn van harte welkom. Als ze maar geloven. Even zo goed is het een zekerheid dat het CDA nooit of te nimmer meer de grote middenpartij zal worden. Zeker niet nu kameraad-paus Frankie I 4400 priesters, die met hun tengels aan kleine kinderen gezeten vergeven heeft en oproept om veel meer Mohammedanen Europa binnen te halen – alleen liever niet in het Vaticaan.

De grote middenpartij van het moment is Rubberen Rutte met z’n VVD. Maakt u zich geen zorgen, Rubberen Rutte doet het met iedereen. Als het maar schuift. Mocht Marcel Dutroux vrijkomen en de politiek in gaan, als het Mark uitkomt gaat hij daar een coalitie mee aan. Dus stoere taal ‘wij gaan niet samenwerken met extremisten’ is gewoon voor de Bühne. Als de PVV meer dan 25 zetels haalt, doet hij dat op zeker. Rare vergelijking? Als je zoveel moeite stopt om Yasser Feras in je coalitie te krijgen, niet echt.

Vandaar dat het FvD zo fantastisch goed uitkomt. Dat snoept hoe dan ook zetels af van de PVV. Een PVV met 25 of meer zetels is erg moeilijk buiten de deur te houden. Maar een PVV met 15 zetels en het FvD met 10 zetels, geen enkel probleem.

D66 is een linksige partij voor mensen die geen eigen mening hebben. Waar de PVV rechtsaf de VVD uit ging, deed D66 dat eerder, maar linksaf. Het enige waar D66 voor staat is geen Wilders. Voor de rest lezen ze in hun krant, het NSB Handelsblatt, wat hun kiezers willen. Dan willen ze dat deze week ook.

De politiek heeft er dus alle belang bij om de PVV zo hard mogelijk te kortwieken, en dat doet ze prima. Vandaar dat Baudet het in de peilingen zo goed doet. Maar hij moet het niet té goed doen, want dat lost natuurlijk niets op. Dan komen we van de regen in de drup, maar gelukkig hebben we links daarvoor. Die lossen dat snel genoeg op, indien nodig.

Gaan we verder kijken. Bedrijfsleven en de media. Die moeten ook niets hebben van de PVV. Is helemaal niet zo vreemd. Het CDA was en de VVD is de partij voor multinationals en hele grote bedrijven. Politici kietelen hen nu, zij kietelen politici met mooie posities na de politieke carrière. Voor wat hoort wat. De VVD houdt het imago van kleine middenstanderspartij zorgvuldig in stand.  Als dat leugentje eenmaal uitkomt, is de VVD een gelopen verhaal. Maar zo ver is het nog niet.

Links lijkt enorm machtig, en ja, dat zijn ze ook zeker. Tot het moment dat de subsidiekraan wordt dichtgedraaid. Wie gaat dat doen, denkt u? Baudet? Leuk, erg gevat! Nu even serieus. Alexander ‘Condootje’ Pechtold? Mark met de flexibele ruggengraat? Camiel ‘de mepper’ Eurlings? Dominee Segers? Nee dus. Die buigen allemaal als knipmessen, in de hoop zo’n riante positie te verwerven. Maar Wilders niet. En de PVV ook niet. Want die krijgen die posities toch niet.

Lees hier het hele artikel: https://ejbron.wordpress.com/2018/08/28/waarom-is-iedereen-zo-bang-voor-de-pvv/

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

HOOG TIJD!