Trump sloopt conservatief nieuws hatend en links bevooroordeeld Google News

Ze controleren wat we wel en niet kunnen zien’

Donald Trump heeft een nieuw doelwit: Google News. In een reeks tweets op dinsdagochtend dreigde de Amerikaanse president het nieuwsoverzicht aan te pakken. Volgens Trump worden conservatieve geluiden tegengehouden en is positief nieuws over hem niet te lezen.

“Nep-CNN is prominent. Republikeinse/conservatieve en eerlijke media worden buitengesloten. Illegaal? 96 procent van de resultaten op Trump News is van linkse media, erg gevaarlijk”, tweette Trump. ,,Ze controleren wat we wel en niet kunnen zien. Dit is een ernstige situatie, waar iets aan gedaan zal worden”, voegde de president er aan toe.

Resultaten op “Trump News” van de Nationale linkse media zijn inderdaad zeer gevaarlijk. Google & anderen onderdrukken de stemmen van conservatieven en verbergen informatie en nieuws dat juist is. Ze controleren wat we wel en niet kunnen zien. 

Bijvoorbeeld: Acties van extreemlinkse groeperingen waarbij geweld wordt gebruikt, leiden vrijwel nooit tot vervolging en strafrechtelijke veroordeling. Dat staat in een onderzoeksrapport, geschreven in opdracht van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Volgens de onderzoekers is dat omdat ‘daders vaak heel goed weten hoe ze vervolging moeten ontlopen’.

RP: Dit wisten de Weldenkenden al vanaf dag 1! De manipulatie van het Nieuws door linkse manipulators is hetzelfde als het promoten (zeg maar gerust “bewieroken”) van de linkse (ongekozen) regeringen, die hun beleid hebben gericht op “eigenbelang en vooral eigen gewin”!  En beide doelstellingen heeft Trump niet nodig!

Zolang journalisten nieuwsgierig blijven naar tegengeluiden – naar de hele waarheid en niets dan de waarheid -, kunnen ze hun vak naar eer en geweten uitoefenen!

https://tpo.nl/2018/08/28/trump-sloopt-conservatief-nieuws-hatend-en-links-bevooroordeeld-google-news/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=sharing_standard