De aard van het beestje! Hoezo Europa niet verpauperd?

En dit is slechts het topje van de ijsberg!

Zwijnenstal asielzoekerscentrum: Ze schijten en pissen in het trappenhuis, in de douches en naast het toilet

Een heel goede vriend komt voor zijn werk in meerdere asielzoekerscentra in Duitsland. Hij omschrijft deze centra als volgt: Het is er smerig, het stinkt er naar uitwerpselen. De asielzoekers die daar ondergebracht zijn, gedragen zich als varkens, ze schijten en pissen in het trappenhuis, in de douches en naast de toiletten. Zelfs de eigen slaapzalen zijn vreselijk smerig. Hier en daar liggen gebroken voorwerpen.

Niemand van de asielzoekers maakt er schoon. Daarom komt er eenmaal in de week een schoonmaakploeg om iedere week opnieuw deze zwijnenstal uit te mesten. Uiteraard op kosten van de belastingbetaler. Op de vraag waarom ze hun eigen onderkomen niet schoon houden, zeiden enkelen: “Wij zijn mannen, waarom zouden wij moeten schoonmaken? Daar zijn toch vrouwen voor.” Helaas is het niet mogelijk foto´s te maken en deze naar buiten te smokkelen, omdat er sprake is van een absoluut fotografeerverbod en eveneens op mobiele telefoons. Men wil gewoon geen slecht licht op onze asielzoekers werpen. Ook zijn gewelddadigheden onder de asielzoekers aan de orde van de dag. De sporen van dit geweld vindt men in het hele asielzoekerscentrum.

Als de pers op bezoek komt, wordt er natuurlijk bijzonder grondig schoongemaakt. Afhankelijk van de opnames worden daar asielzoekers bijgezocht, die dan hun meelijwekkende verhalen vertellen. Wat mijn vriend echter zeer verbaast, is dat iedere asielzoeker een mobiele telefoon heeft waarmee hij gratis contact kan opnemen met zijn familie in het buitenland. Mijn vriend vertelde me dat enkele asielzoekers een training hadden gehad hoe ze moeten reageren op vragen van verslaggevers.

https://ejbron.wordpress.com/2014/11/16/zwijnenstal-asielzoekerscentrum-ze-schijten-en-pissen-in-het-trappenhuis-in-de-douches-en-naast-het-toilet/

Bekijk ook deze video:

Tja het is nu eenmaal de aard van het beestje! En honderdduizenden hiervan  blijven wij nog steeds binnenhalen!