DE ISLAM IS IN OORLOG MET EUROPA!

RP: En wij hebben de vijand massaal binnengehaald en verwelkomd! De Islamitische Staat heeft onthuld dat duizenden extremisten tussen de vluchtelingen Europa zijn binnengesmokkeld.

Door: Afshin Ellian

Al ruim een decennium beweer ik dat de jihadistische dreiging niet te vergelijken valt met de terreur van de IRA of andere groepen. Dit is intenser en breder. Het gaat hier om een religieuze ideologie die onder het mom van de godsdienstvrijheid zichzelf in een razendsnel tempo aan het vermenigvuldigen is.

Er is nog een groot probleem waarmee het Westen te kampen heeft: een enorme relativerende kracht binnen de overheid en ook het onderwijs, vooral op universiteiten. Daar worden moslimfundamentalisten op een of andere manier in bescherming genomen.

Zonder enige belemmering wordt aan de universiteiten de sharia gepropageerd. De ideologie van deze uitzonderlijke politieke vijand wordt veelal legaal gedoceerd. Zij zijn niet ondergronds: zoek ze in een aantal Europese moskeeën, en je zult ze zonder moeite vinden. Het zijn niet de sharialiefhebbers, maar de tegenstanders van sharia en de radicale islam die zich vaak moeten verantwoorden. Dat maakten we mee met Machteld Zee, iemand die kritisch is op de sharia en de toepassing ervan in Groot-Brittannië.

Het Openbaar Ministerie doet op verzoek van dat land een strafrechtelijk onderzoek naar een aantal uitspraken van Wilders omtrent de islam: ‘De islam roept mensen op terroristen te zijn. De koran laat daar geen twijfel over bestaan.’ Waarover moet men een onderzoek doen? Het zijn geen strafbare uitspraken. De politieke waarheid is toch niet strafbaar?

De ideologie van het kwaad moet worden bestreden. Het is een juridische, politieke en militaire expressie van de oorspronkelijke islam. Wanneer de westerse leiders niet bereid zouden zijn om te aanvaarden dat het islamisme een verschijning van de islam is, is het niet mogelijk om deze ideologie effectief te bestrijden.

RP: Ik vrees dat dit al te laat is. De open grenzen zijn een uitnodiging tot bezetting van de Europese landen en daar hebben de terroristen rijkelijk gebruik van gemaakt!

Elsevier. 

Lees ook: Het Europese DNA heet ‘overgave.’
http://joostniemoller.nl/2017/05/europese-dna-heet-overgave/

overgave

Advertenties