De laatste dagen van Europa!

Nederland, met al zijn anti-discriminatie wetten, is nu al een gescheiden samenleving. De grootste moskeeën van Europa staan in ons eigen groene, weelderige en waterrijke landschap. In het Rotterdamse Zuidplein theater is een compleet balkon gereserveerd voor moslim vrouwen. Nee, dit gebeurt niet in Pakistan of Saudi Arabië, maar in een stad van waar de Amerikaanse ‘founding fathers’ de oceaan overstaken naar het nieuwe continent. The Economist -bepaald geen anti-islamitisch magazine- noemde Rotterdam niet voor niets een ‘Eurabische nachtmerrie’.
In de vier grootste steden van Nederland -Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht- is Mohammed (inclusief de variaties Mohamed en Muhammad) nu al de meest gekozen babynaam.

Volgens de Italiaanse journalist Guilio Meotti blijkt uit diverse internationale onderzoeken dat Nederland één van landen in Europa is waar de islamisering van de maatschappij het snelste en eenvoudigste verloopt, zo zeer zelfs dat het internationale vermaarde magazine The Economist Rotterdam als ‘een Eurabische nachtmerrie’ heeft betiteld. Amsterdam behoort samen met Brussel en Marseille tot de steden waar moslims nu al 20% tot 25% van de bevolking uitmaken. Als deze trend zich ongewijzigd doorzet is er halverwege deze eeuw vrijwel niets meer over van onze vrije hoog ontwikkelde Westerse democratie.
Beangstigende cijfers!

Europa raakt alles kwijt aan de islam
Europa loopt daarom het enorme risico alle kostbare elementen van onze beschaving kwijt te raken: menselijke waardigheid, vrijheid van meningsuiting, vrijheid van religie, vrijheid van geweten, rechtvaardigheid, en de scheiding van staat en kerk – herstel: moskee. Tientallen Europese journalisten, cartoonisten en schrijvers worden regelmatig met de dood bedreigd door moslims als ze hier over ‘durven’ schrijven. Uit de laatste WikiLeaks documenten blijkt dat minstens 35 Guantanamo terroristen geradicaliseerd werden in moskeeën in Londen, alvorens ze erop uit werden gestuurd om het Westen te bevechten

De meest beangstigende cijfers komen uit Europa. In landen zoals Groot Brittannië, Frankrijk, Italië en Duitsland zal de komende 20 jaar het aantal moslims in absolute aantallen enorm stijgen. In Zweden en Italië zal het aantal islamieten zich zelfs meer dan verdubbelen. Kardinaal Angelo Bagnasco, president van de Italiaanse Episcopale Conferentie, waarschuwde dat Italië ‘langzaam demografische zelfmoord’ pleegt. ‘Dit zijn de laatste dagen van Europa,’ waarschuwde historicus Walter Laqueur. Een laag Europees geboortecijfer, gecombineerd met massale moslim immigratie en een vastbesloten islamistische minderheid veranderen de geboorteplek van de Westerse beschaving in een graf.

De Moslim Broederschap is nu al de baas in de meeste Europese moskeeën. Hun belangrijkste vertegenwoordigers worden door onze overheden en de media met alle egards behandeld. Europa is dan ook één van de prioriteiten van de Moslim Broederschap. Zij noemen ons continent ‘dar al shaadi’, het zendingsland. Yusuf al Qaradawi, de bekendste goeroe van de Broederschap, zei het klip en klaar: ‘De islam zal terugkeren naar Europa, niet door het zwaard, maar door bekeringsdrang.’

http://www.middenoostenandersbekeken.nl/nieuws/razendsnelle-islamisering-verandert-nederland.html

Het zijn dus ook de laatste dagen van Nederland! Lees hier:

Nederland wordt voller, armer en islamitischer
http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/02/nederland-wordt-voller-armer-en-islamitischer-460377/

Razendsnelle islamisering verandert Nederland
http://www.middenoostenandersbekeken.nl/nieuws/razendsnelle-islamisering-verandert-nederland.html