Spoedbericht: Duizenden Taliban-strijders Duitsland binnengekomen als “vluchtelingen”

Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Er zijn duizenden Taliban! Het zijn de vruchten van de Merkeliaanse immigratie-politiek

Vanwege de illegale immigratie van duizenden, als vluchtelingen vermomde Taliban -strijders naar Duitsland heeft de procureur-generaal bij het hoogste federale gerechtshof in Duitsland daardoor al meer dan 70 zaken in behandeling. Zes mannen zitten in voorarrest. De arrestatie van de belachelijk weinige zes van de duizenden vrij rondlopende Taliban-strijders is een farce! In feite hebben Merkel en de afgevaardigden in het parlement door hun criminele politiek van grenzeloze massale immigratie van miljoenen moslims Duitsland in een latente staat van oorlog gedreven. Wanneer deze oorlog – het zal een oorlog zijn van de moslims tegen de Duitsers – uitbreekt, hangt af van factoren die zich niet laten berekenen. Deze oorlog kan ieder moment beginnen.
Zinloze onderzoeken van het justitiële staatsapparaat tegen individuele Taliban. Zinvol zou uitsluitend een staatsonderzoek tegen Merkel zijn.

Lees hier verder: https://ejbron.wordpress.com/2017/04/25/spoedbericht-duizenden-taliban-strijders-duitsland-binnengekomen-als-vluchtelingen/