Schokkende cijfers: in 2060 is een derde van Nederland islamitisch!

2060: Een derde van Nederland geïslamiseerd!

Het toekomstbeeld van Nederland is niet prettig voor degenen die hopen dat de islam een godsdienst is die van voorbijgaande aard zal blijken te zijn. Het tegenovergestelde is zelfs waar, als je kijkt naar de demografische voorspellingen die weekblad Elsevier maakte.

Voor de Elsevier van deze week hebben de redacteuren van dit rechtse weekblad maar eens berekend hoe Nederland eruitziet in 2060. Voor islamcritici is dat geen pretje, want de Nederlandse moslimpopulatie zal flink toenemen. Het weekblad vat diens bevindingen dan ook samen met de titel “Nederland wordt voller, armer en islamitischer“.

Allereerst neemt de totale bevolking van Nederland toe: ons land zal 22 tot 30 miljoen inwoners tellen – een flink stuk meer dan de 17 miljoen Nederlanders die de wereld nu telt. Dat geldt zeker wanneer partijen als D66 en GroenLinks hun zin krijgen met hun beleid van ongelimiteerde open grenzen. Een groot deel van de twintig tot dertig miljoen landgenoten zal de islam beschouwen als hun godsdienst, zo berekende Elsevier verder:
“Bij een ‘onbegrensd’ beleid waarbij de immigratie meegroeit met de bevolkingsgroei in de herkomstlanden in Azië en Afrika, kan ook het aantal moslims in Nederland oplopen tot bijna een derde van de bevolking.

Dan maar op de PVV stemmen om een explosieve groei van de Nederlandse moslimpopulatie te voorkomen? Ook dat zal maar beperkt zoden aan de dijk zetten, zo houdt Elsevier de lezer voor. Want ook met een PVV-bewind zal het aantal moslims in Nederland stijgen tot zo’n luttele 12% van de totale bevolking. Een verdubbeling van wat het nu is, en dat komt doordat islamitische vrouwen gemiddeld veel meer kinderen krijgen dan niet-islamitische vrouwen in ons land.

En om daar een prijskaartje op te plakken: €180 miljard gaat dat massa-immigratie-geintje kosten in 2060. Of u dat zo snel mogelijk wil betalen, uiteraard!

Doen de cijfers u al schrikken? Mij in ieder geval. Ik kan hier dus nog m’n eigen commentaar aan toevoegen, maar ik denk in dit geval dat de getallen voor zich spreken. Laat ze dan ook maar even goed tot u doordringen!

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/schokkende-cijfers-als-de-grenzen-openblijven-is-in-2060-maar-liefst-eenderde-van-nederland-islamitisch/