Onthulling: 1000-man sterke immigrantenbende valt politie aan en steekt Duitsland’s oudste kerk in de fik

         Duitsland is net als Zweden (Klik ook ook hier) volkomen de weg kwijt. Het islamitische virus heeft hen volkomen verblind! 

(Door: Virginia Hale – Vertaling: rommel)

Tijdens de nieuwjaarsviering in Dortmund scandeerden een menigte van meer dan 1.000 mannen ‘Allahu Akhbar’ terwijl ze vuurwerk naar de politie lanceerde en een historische kerk in brand staken.

Reeds omstreeks 19:00 uur werd het eerste slachtoffer met eerste graad brandwonden aan zijn gezicht en handen in het ziekenhuis opgenomen nadat vuurwerk in een groep daklozen was gegooid. Meer dan 20 mensen raakten gewond bij de festiviteiten in Dortmund, sommigen zwaargewond.

De gebeurtenissen in de nacht werden door de politie in een verklaring beschreven als “rustig”, en door een woordvoerder van het stadsbestuur als “normaal” verkondigd.

Maar op 23:30 moest de politie extra agenten inzetten aan hun toch al veel groter dan gebruikelijke aanwezigheid in het centrum van de stad voor de nieuwjaarsviering.

Dit gebeurde nadat er gemeld was dat een “groot aantal jonge mannen uit Noord-Afrika” in de stad aanwezig waren, politieagent Volker Stall noteerde dat er een “agressieve stemming” was tegen…

View original post 268 woorden meer

Advertenties