Vrouwen op Keulen-achtige manier aangerand tijdens Berlijns festival ‘Karneval der Kulturen’.

carnaval.duitsland

Carnavalsfeest van verschillende culturen? Leren die volidioten het Nooit?
Dit is zo voorspelbaar dat zelfs een kind van 3 jaar het had kunnen weten!
Het spreekwoord: “Een ezel stoot zich niet 2 x aan dezelfde steen” is niet op de Duitsers van toepassing! Die zijn namelijk dommer dan een ezel!

Tijdens een festival in het pinksterweekeinde hebben groepen mannen in de Berlijnse wijk Kreuzberg een aantal vrouwen ingesloten en seksueel geïntimideerd. Tienduizenden mensen waren aanwezig bij het ‘Karneval der Kulturen’.

In eerste instantie werd er slechts door twee vrouwen aangiften gedaan, maar het aantal blijkt nu hoger te liggen. Nadat de politie in een advertentie slachtoffers die tijdens het feest door groepen mannen zijn aangerand opriep zich te melden, steeg het aantal naar acht vrouwen, zegt politiewoordvoerder Thomas Neuendorf tegen de Berliner Morgenpost.

Volgens een politierapport werden de vrouwen aan de voorkant van een openbaar podium omringd door een groep van ongeveer tien jonge mannen. De vrouwen werden ingesloten, betast en geknepen. Dit alles gebeurde tijdens het jaarlijkse Karneval der Kulturen in Berlijn, waarbij de etnische diversiteit van de stad wordt gevierd.

http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/05/keulen-achtige-aanrandingen-tijdens-berlijns-karneval-der-kulturen-306508/