De ziekte van Juncker.

junker2

Afgelopen week stond deze mislukkeling van de bestuurlijke elite op een foto te pronken en gaf de Oekraïense President een stevige hand en gaf aan dat hij zou ijveren zodat de mensen uit de Oekraïne vrij door Europa konden reizen. Liefst nog voor april.

De ziekte van deze man is levensgevaarlijk voor Europa en zijn seniliteit neemt met de dag toe. Lees bijstaande link eens en u schrikt weer van zijn huichelachtige smerige politiek strategie: https://ejbron.wordpress.com/2016/03/17/eu-wil-binnenkomen-voor-oekrainers-vanaf-april-versoepelen/

Terwijl de Nederlandse Overheid roeptoetert dat het alleen om een handelsverdrag gaat met de Oekraïne, daar laat Juncker duidelijk merken dat het heel anders gaat lopen dan de Nederlandse Overheid ons wil doen geloven.

Nee, Juncker wil hoe dan ook dat de Oekraïne een volwaardig lid wordt, en wel zo snel mogelijk, het liefst nog vandaag. Dat houdt voor Nederland maar weer eens in dat we voor de Oekraïne weer de knip mogen trekken en net zoals de Grieken aan ons geldinfuus komen te liggen.

Hoe lang laat Nederland zich ringeloren en voor de gek houden. Ik mag hopen dat heel Nederland dit smerige spelletje doorziet en op 6 APRIL een genadeloos en overduidelijk
TEGEN stemt.

Feitelijk zijn politici heel bekrompen in hun visie. Recent stond er ook een artikel in een Duits blad waarin een aantal wetenschappers hun mening niet onder stoelen of banken staken. Het merendeel van de Duitse politici was “ Saudumm”. In het Nederlands betekent dat ze zo stom zijn als een varken.

Kijken we nu naar de heer Juncker en zijn achterlijk gebral, waarmee hij juist hele bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet, dan kun je niet anders denken dat deze heer geestelijk zwaar ziek is.

Op 6 april kunt u een helder signaal afgeven en laten we Nederland weer voor ons nemen. Een Land, dat zijn ouderen de verpleging geeft waar ze recht op hebben. Dat het geld dat we daarvoor bij elkaar sprokkelen voor onze burgers zijn en niet voor buitenlanders die onze normen en waarden niet willen accepteren.

Laten we de patiënt Juncker op 6 april een krachtig geneesmiddel toedienen en dat kan het beste met een stevige afkick-medicijn, met een krachtig NEE tegen uitbreiding van de EU

door Sjef Smeets
voor Eumask