“DE EEUW VAN DE GEESTESZIEKE POLITICI?”

politici_zijn_geestesziek_ommekeer_flyer

De geschiedenis van de 21e eeuw.
Hoe zouden beroemde schrijvers de geschiedenis van de 21 eeuw vastleggen? Als: “De eeuw van de geesteszieke politici”?

Elke politicus die gelooft dat hij of zij het recht heeft zich te laten uitbetalen met geld dat onder dwang en bedreiging van anderen is afgenomen, dat hij of zij het recht heeft anderen te dicteren hoe ze zich dienen te gedragen via regeltjes die ze opschrijven in een boek, en dat hij of zij anderen met geweld mag dwingen naar hen te luisteren omdat mensen verplicht waren één van hen uit te kiezen, zijn mensen die geestelijk volkomen het pad bijster zijn.

PvdA’ers als Dijsselboem pleiten zonder schroom voor ‘staatsopvoeding’ en ‘staatsmoralisme’. Oud-minister Rouvoet presenteerde enkele jaren terug zonder blikken of blozen een jeugdplan waarbij de overheid de macht krijgt tot achter de voordeur in het gezinsleven in te grijpen. Dit jeugdplan openbaarde een bureaucratisch monster dat de hulpverleners weinig autonome ruimte liet.
Het is raadselachtig waar dit geloof in de overheid vandaan komt. De onbetaalbaarheid van de verzorgingsstaat en de passiviteit die zij opriep, maar ook affaires brachten een onthutsend bestuurlijk onvermogen aan het licht. Toch stapelen Kamerleden suggestie op suggestie om toezicht, controle en ingrijpen door de overheid uit te breiden.

Schrijver Larken Rose stelt dat geloof in de overheid het meest gevaarlijke bijgeloof is. Dit bijgeloof heeft in een periode van 100 jaar geresulteerd in 262 miljoen doden en houdt de mensheid in zijn greep, aldus Rose. Het draait allemaal om het geloof in een externe autoriteit: het idee dat het individu een verplichting heeft om zijn eigen oordeel en besluitvormingsproces te negeren ten gunste van het gehoorzamen van een ander.

http://ommekeer-nederland.nl/politici-zijn-geestesziek/

http://www.ninefornews.nl/geloof-onze-overheid-het-meest-gevaarlijke-bijgeloof/

RP: Mensen zijn inderdaad geestesziek als ze bewust tientallen miljoenen barbaarse, moordende, verkrachtende, aanslagplegers hun eigen landen binnenhalen, deze pamperen en hun eigen volk aan hen opofferen!