Waarom zijn wij door de aanslag in Brussel zo geschokt?

De aanslag in Brussel is in feite net de regen na een aantal donderslagen! Het was onvermijdelijk en dat wisten we van te voren! We hadden hierop kunnen wachten!
De enorme ongecontroleerde asiel-invasie is de meest duidelijke voorbode van dit soort aanslagen geweest! Parijs is hier al een voorbeeld van. Denken we nu echt dat dit een eenmalige actie was? Iedereen met realiteitsbesef heeft kunnen voorspellen dat dit slechts het topje van de ijsberg was!

terrorist.vluchteling

Het is nu al te laat om dit terug te draaien. Europa heeft dit zelf veroorzaakt (en sommigen zelfs gewild!) En het volk van Europa heeft door hiertegen geen actie te nemen, en zelfs door de terroristen hartelijk welkom te heten en te knuffelen, eveneens hieraan meegewerkt!
En nu is ineens iedereen geschokt en verontwaardigd? Over hypocrisie gesproken!
Dus reken er maar op dat er nog vele aanslagen zullen volgen!

Realpredictor.

De verantwoordelijken:
“En zeker, dat is niet alleen de schuld van de moslims, die gebruiken gewoon de speelruimte die ze krijgen, maar ook van de bestuurlijke, culturele en maatschappelijke elites die om redenen van gewetenloosheid en gebrek aan morele hygiëne er heil in zagen onze cultuur, normen en waarden uit te verkopen en onze onderklasse uit te leveren aan nieuwe, onverdraagzame buren.”
http://fenixx.org/2016/03/23/doe-eens-betere-aanslagen-deze-zijn-kennelijk-niet-erg-genoeg/