HET EINDE VAN DE MENSELIJKHEID!

endcivil

Er zijn al duizenden voorbeelden getoond van de meest barbaarse- en onmenselijke handelingen van de gevaarlijkste groep wezens ter wereld!
Ik heb het hier over wezens maar ik bedoel in feite mensen, want dieren vallen ook onder ‘wezens’ en dit is dus niet correct.

Want wat wij zelfs in de normale mensen- en dierenwereld zien is dat het nageslacht altijd wordt beschermd en verdedigd; er wordt geen verschil gemaakt tussen de gender! Elke ouder heeft zijn kinderen lief en zal er alles aan doen om hen tegen elk gevaar te beschermen. Dat is een aangeboren geaardheid!

Degenen die dat niet kunnen, hebben een geestelijke beperking en zullen dan ook verhinderd worden om kinderen te baren, c.q. op te voeden.
Maar mensen die DOELBEWUST hun eigen kinderen vermoorden, bijvoorbeeld omdat die niet de juiste gender hebben, zijn zwaar geestelijk gestoord, en horen niet in onze samenleving, laat staan in een geciviliseerde samenleving.

Ik ben geen voorstander van sensatieberichten en beelden, maar soms is het absoluut nodig om de keiharde waarheid te tonen van de grootste groep gevaarlijke geestesgestoorden, die straffeloos de meest gruwelijke daden pleegt, zonder daarvoor gestraft te worden, omdat ze zich verschuilen achter een door hen verzonnen levensgevaarlijke “religie”

Ik hoef u niet te vertellen om welke groep mensen het gaat, de beelden in onderstaande video zullen geen verrassing zijn.

Waarschuwing!
Nogmaals: ik waarschuw degenen die onderstaande link aanklikken, het is de meest barbaarse, hartverscheurende video ooit van de grootste groep ter wereld, die langzaam maar zeker deze aarde overwegend zullen bevolken!

Dat dit het einde betekent van de menselijkheid en dus de mensheid, is duidelijk! Maar waarom laten wij normale mensen dit in hemelsnaam toe?

Video (zie waarschuwing):  https://www.facebook.com/100006971236990/videos/1637807266461632/