WIJ BLIJVEN PARASIETEN IMPORTEREN!

De EU heeft een leger klaarstaan voor eventuele burgeropstanden. Ja “Burger” betekent de oorspronkelijke bewoners van de EU. De vloedgolf van rellende, agressieve, verkrachtende asielzoekers wordt niet alleen toegestaan, maar wordt zelfs maandelijks vemenigvuldigd!  En WIJ mogen toekijken en niets ondernemen!

De kranten en vooral de realistische media staan bol van de geweldsmisdaden van die “zielige” asielzoekers, die zich superieur gedragen en ons volk die als schapen die naar de slachtbank worden geleid, aan de kant staat te kijken, uitschelden en provoceren en belagen!

Als wij hiertegen protesteren of hierover berichten, dan wordt dit afgedaan als “haatzaaien” en er wordt in de sociale media gecontroleerd op “onacceptabele” commentaren, waarbij  met sancties wordt gedreigd!  Gebeurde dit overigens ook niet in de Nazi-tijd?

Waarom potverdorie accepteren wij dat deze dictatoriale, graaiende landverraders, die er op uit zijn de oorspronkelijke bevolking van Europa te vernietigen, hun gang kunnen gaan?

Er wordt ferm beweerd dat Asielzoekers die zich schuldig maken aan geweld, geen asiel krijgen. Niet alleen het geweld van asielzoekers onderling, maar ook tegen hun ‘gastheren’ gebeurt bijna dagelijks. (klik hier) en hier: https://www.youtube.com/watch?v=4ZcEg4wKico

Hulpverleensters in AZC’s worden verkracht en aangerand, waarom is er dan nog geen 1 van deze barbaarse gelukzoekers teruggestuurd? En waarom worden de slachtoffers bevolen om dit te verzwijgen?
Zelfs onze vrouwen en kinderen worden gemolesteerd!  https://www.facebook.com/100009821077102/videos/181871208816914/?pnref=story

Waar zijn al die Nederlander gebleven die vroeger hun land met hand en tand verdedigden?