Pedofielen van de islamitische staat.

Niet alleen bij IS is er een grootschalige kindermisbruik, maar in de hele islam! Het is normaal om meisjes (kinderen nog) van 9 jaar te verkrachten omdat Mohammed dit (onder het voorwendsel van ‘huwen’) ook heeft gedaan!

Irak : Een nieuwe vorm van de onmenselijkheid van de islamitische staat, meisjes in de leeftijd van negen jaar worden verkracht en gemarteld door de islamitische staat terroristen, dit volgens hulpverleners in Irak.Honderden Yezidi vrouwen en kinderen die in gijzeling werden genomen door het brute regime werden vrijgegeven deze week na meer dan acht maanden in gevangenschap te hebben doorgebracht en nu komen de ware horror verhalen van deze slachtoffers naar buiten en blijken deze nog afschuwelijker en schokkender te zijn als wij al hadden gedacht

Vrijwilligers in enorme snel opgezette vluchtelingenkampen hebben een schrijnend verslag gedaan vol van trauma en misbruik waaraan terroristen van de jihadistische groepering zich hebben schuldig gemaakt en die nog steeds door gaan aangezien dit smerige laffe tuig nog steeds een bloedige oorlog in deze regio aan het voeren is.

Hulpverleners actief in deze regio melde dat een negen-jarige meisje hoogzwanger was toen ze bij het vluchtelingenkamp aankwam nadat ze verkracht werd door tenminste 10 verschillende islamitische pedofielen, het kind was zo jong en zwak dat de kans om te sterven tijdens de bevalling enorm groot zou zijn. “Zelfs een keizersnede is gevaarlijk,” melde Yousif Daoud, een in Canada gevestigde hulpverlener die onlangs teruggekeerde uit de regio, “Het misbruik dat ze heeft geleden heeft haar geestelijk en lichamelijk enorm getraumatiseerd.”

De vrijgekomen groep van 200 meisjes en vrouwen werden gegijzeld afgelopen zomer na hevige gevechten in het noorden van Irak.Tienduizenden Yezidi’s, een minderheid groep die voornamelijk leefde in de Koerdische regio van het land, werd aangevallen en belegerd op een berghelling in augustus 2014.Honderden van hen werden gedood tijdens de gevechten en de schattingen van het aantal meisjes dat nog steeds door extremistische strijders wordt gevangen gehouden loopt op tot 4.000. Hulpverleners zeiden dat het vrijgeven van de groep van zo’n 200 meisjes en vrouwen deze week gewoon is gebeurd om schande te brengen wanneer ze terug naar hun families werden gezonden. “Het terugzenden van die meisjes en vrouwen is een manier om de hele gemeenschap te beschamen,” zei de heer Daoud. “Ik weet niet wat de toekomst nou nog gaat brengen voor de meisjes, vrouwen en voor hun baby’s. “De meisjes en vrouwen willen de baby’s niet. Ze hebben zoveel leed en ellende meegemaakt dat ze enkel gewoon willen vergeten wat er is gebeurd. “Als ze getrouwd zijn zullen hun echtgenoten hen niet terug willen nemen als ze zwanger zijn van een andere man, of in dit geval vaak van een groep islamitische kinderverkrachters . En het is duidelijk dat de baby’s nooit zullen worden geaccepteerd. Gevreesd wordt dat een groot deel van de zwangere vrouwen en meisjes zullen proberen om een ​​abortus te ondergaan echter door gebrek aan goede gezondheidszorg, eenvoudigweg omdat ze zo arm zijn dat ze dit niet kunnen betalen, zou dit betekenen dat velen zullen sterven tijdens de poging om tot een abortus te komen, zo melden hulpverleners.

Inmiddels zijn er duizenden (overwegend mannelijke) moslim asielzoekers in ons land, Potentiële kindermisbruikers en verkrachters! Waar blijft JEUGDZORG?

Bron: http://www.vrijechroniqueurs.nl/pedofielen-van-de-islamitische-staat/

http://www.npogezond.nl/tv-uitzending/g24_iv_7374/Seksueel-misbruik-in-islamitische-gezinnen