REALISTISCHE LEZERSREACTIES (DEEL 4)

Reactie op: Een Breivik in de dop

Cor (@Menkyo_NL) zegt:
augustus 17, 2015 om 12:45 pm (bewerken)
Wanneer heeft zweden genoeg van moslims?
Een kort antwoord : nooit.

Ze hebben zich zo vastgezet met hun regeltjes, toezeggingen en het uitdelen van voorrangsposities dat ze feitelijk met de rug tegen de muur staan.
Daarbij het demoniseren naar mensen die zich negatief over de multiculturele moslim immigratie uitlaten en kunnen nu, door hun beleid op immigratieaantallen, onmogelijk een limiet neerzetten, net zomin zij hun hakken tegen elkaar kunnen slaan tezaam met een Hitlergroet. Het is gewoon uit den boze.

Dus het zal doorgaan tot in der lengte der dagen. Voor altijd. Honderduizenden per jaar, elk jaar, jaar na jaar. Nooit zal het stoppen. Zelfs niet als er op elke hoek van de straat een moskee staat, luid blèrend tot het gebed, 5 keer per dag, door luidsprekers, of je het nu horen wil of niet. Dat gaat er aan komen, Zweden, en niemand verdient het meer als jullie!

Ja, jullie zijn echt een prachtig, helder links progressief ‘lichtbaken in Europa. Een echt goed voorbeeld voor ons allemaal – net zoals de persoon die met een ‘hink-stap-sprong’ over een ravijn wil springen; jullie zijn echt het ultieme voorbeeld.

Maar het schijnt dat jullie dit willen voor het land, anders waren jullie niet zo stom geweest om te stemmen, alweer te stemmen voor ‘meer van hetzelfde’ : meer moslimoverlast, meer culturele afbraak, meer shariawijken, meer Marokkanenterreur waar de politie niet tegen mag optreden, meer rituele besnijdingen, meer verkrachting van vrouwen, meer ritueel slachten tijdens dierendag en meer sociale onrust.

Dit alles veroorzaakt door een agressieve, steeds groter wordende moslimgemeenschap in jullie midden. Dezelfde achterlijke cultuur die jullie veracht, jullie verwerpt, jullie zien als honden, en tegen alles is waar jullie als land en bewoners voor staan. En jullie laten gewoon op een laffe manier over je lopen.
Je verdient niet beter om te zien hoe jullie cultuur word afgebroken. Want jullie zijn het duidelijk niet waard, je krijgt gewoon wat er op je af gaat komen. Maar dit geld niet voor jullie kinderen en kleinkinderen en zij zullen hiervoor de prijs gaan bepalen; voor jullie stomme onverantwoordelijke laffe gedrag. Ze gaan jullie hierom vervloeken wat je hun hebt aangedaan, met name de vrouwen. Bah; land van verraders, maatschappij van lafaards, neerbuigende schapen.

Je graaft je eigen graf Zweden. Het getijde komt binnen en gaat niet meer naar buiten, dus bereid jezelf alvast maar voor wat er gaat komen. Steek je kop in het zand, steek je kont omhoog en laat je naaien door de oprukkende schreeuwende langjurken. Bedek je dochters totaal en houdt ze uit het zicht want je hebt een enkele reis geboekt naar de 7e eeuw en dan is het daaaag Zweden; hallo Zwedistan.

bron; P. Condell

comments3