De AIVD laat haatsjeik na haatsjeik na haatsjeik na haatsjeik naar binnen!

haatimams

Hey, die titel komt bekend voor. Eeuh ja. Omdat het potverdullemes elke keer weer raak is. Middeleeuwse idioten die alles haten waar wij voor staan. Die onze vrouwen, dochters, mannen, homo’s, Joden en alles en iedereen bedreigen. In woord, maar ook met regelmaat in daad.

Dáár is de vrijheid van meningsuiting niet voor bedoeld. Wél voor godsdienstkritiek. Het is maar kritiek hè, geen kromzwaard. Er zijn grenzen. En islam overschrijdt alle grenzen. Al 1400 jaar lang.

Blijkbaar zitten er honderden mensen te slapen bij de veiligheidsdiensten. Of, en daar lijkt het meer en meer op, hebben ze de opdracht hun ogen toe te doen als het om islam gaat. Niet zo mal als je je bedenkt dat die diensten volop geïnfiltreerd zijn met mohammedanen. Onvervalste antisemiet Yasmina Haifi, beschermd door de Joodse verrader Job Cohen, deed daar jarenlang het personeelsbeleid en kreeg nota bene een onderscheiding voor diversiteitsbeleid. Dat staat voor meer mohammedanen die een bloedhekel hebben aan diversiteit. De leugen regeert dit land al veel te lang.

En het opperhoofd algemene zaken van veiligheid en justitie is de mislukte ex-moslim-omroep-directeur, veel meer staat niet op zijn cv, Aissa Zanzen, die er als de kippen bij was om aangifte tegen Wilders te doen. Verre van neutraal dus die kerel. Een actieve islamverspreider (ex-directeur moslimomroep, voorzitter Marokkaanse moskeeën) op veiligheid, terwijl keer op keer islam het veiligheidsprobleem is. Islam bestrijdt je niet met meer islam. De-radicaliseren doe je niet in de moskee met de koran in de hand. Koran en moskeeën zijn het probleem. Moskeeën zijn kazernes.

Bronhttp://fubar.mobi/2015/04/29/de-aivd-laat-haatsjeik-na-haatsjeik-na-haatsjeik-na-haatsjeik-naar-binnen/

Lees ook:
http://www.rtlnieuws.nl/editienl/sjeik-joden-zijn-nakomelingen-van-varkens

https://ejbron.wordpress.com/2015/04/29/imam-in-moskee-helmond-roept-op-tot-afkeren-van-democratie/