Afrikaanse VN-diplomaat: Alleen het uitschot van Afrika vlucht naar Europa*

.

En dit is dus weer exact waar ik vanaf dag 1 voor heb gewaarschuwd!
Ik ben opgehouden met tellen hoeveel artikelen ik hierover heb geschreven; het zijn er zeker meer dan 100! (typ hier bij “Zoeken”maar het woord “asiel” in)! Dus zeg niet dat jullie het niet hebben geweten!

What the hell is wrong with you people? Zijn jullie dan zo suïcidaal?

Lees hier de keiharde waarheid en geef dit rampenkabinet ook nog maar een schouderklopje voor het afpakken van jullie laatste centen!

Jullie steden worden overspoeld door de ratten uit Afrika’ – Europa houdt door slap beleid verdrinken van ‘vluchtelingen’ in stand – Europese autoriteiten kijken niet langer of vluchtelingen criminelen of terroristen zijn.

Als u de feiten kent over veel van deze vluchtelingen zult u ze waarschijnlijk niet meer zo zielig vinden als ze nu worden voorgesteld.

Als een willekeurige Europese journalist, analist, columnist of politicus het zou zeggen, dan zou er onmiddellijk een aanklacht wegens discriminatie tegen hem worden ingediend. Het betreft echter een Afrikaanse VN-diplomaat uit Congo, die diplomatieke immuniteit geniet en daarom ongestraft de waarheid kan zeggen over de honderdduizenden vluchtelingen die de oversteek naar Europa maken: ‘Dit is het uitschot van Afrika. Ik voel een sterk gevoel van schaamte en woede over deze Afrikaanse ‘immigranten’, die zich als ratten gedragen en zich meester maken van (jullie) steden.’ *  (RP: Als zelfs 1 van hen dit zegt: hoe dom moet dit kuddevolk wel niet zijn om nog steeds onze linkse sprookjesvertellers te geloven?)

Linkse, maar ook christelijke ‘goedmensen’ willen u en mij doen geloven dat de enorme vluchtelingenstroom uit Afrika ongepland is en bestaat uit louter wanhopige mensen die geen kant meer op kunnen. Zo wordt een dringend beroep gedaan op ons gevoel voor medemenselijkheid – maar als u de echte feiten kent, dan zou dat wel een totaal kunnen omslaan.

‘Uitschot’ en ‘ratten’ komen naar Europa

Veeg teken is dat de Europese media en politici de schokkende uitspraak van Serge Borte Bokwango, VN-Diplomaat uit Congo, totaal onder het tapijt vegen. Volgens Bokwango ‘vlucht’ juist ‘het uitschot van Afrika’ massaal naar Europa toe, waar ze zich volgens hem ‘als ratten gedragen’. ‘Er vindt een massa-exodus van tuig naar Europa plaats’, aldus de diplomaat, en dat klaarblijkelijk met stille goedkeuring van de gevestigde politieke orde, want die laten de geheime diensten NIET ingrijpen en zelfs niet controleren of er zich criminelen en terroristen onder de vluchtelingen bevinden.

Wat eveneens niemand in het Westen zich afvraagt is hoe al die ‘vluchtelingen’ aan de duizenden euro’s komen om aan de mensensmokkelaars te betalen voor een plekje op een boot.
Personen die duizenden euro’s hebben om een ‘ticket’ naar Europa te kopen zijn mensen die daarmee bewezen hebben goed voor zichzelf te kunnen zorgen, of dat nu op legale of illegale wijze gebeurde. Zij hebben het dan ook helemaal niet nodig om hier als vluchteling te worden opgevangen. Door hen toch toe te laten moedigt Europa hen juist aan, en houdt het de verdrinkingsdrama’s op zee moedwillig in stand.

Zo zijn de Europese geheime diensten al jaren op de hoogte van een goed opgezet crimineel netwerk dat de komst van deze ‘vluchtelingen’ organiseert. Men heeft zelfs de mobiele telefoonnummers van iedere actieve mensensmokkelaar. Ook worden ze afgeluisterd en voortdurend in de gaten gehouden. Waarom mogen ze dan ongestoord hun gang blijven gaan?

Niet de misdadigers en andere opportunisten in de vluchtelingenboten, maar de mensen die niet kunnen vluchten omdat ze geen geld hebben zijn de échte slachtoffers. Hun land en levens werden dankzij de VS en de NAVO compleet verwoest. Velen verloren familieleden en hun inkomen. In plaats van dat het Westen voor de werkelijke hulpbehoevenden opkomt, worden zij echter in de steek gelaten omdat de mensensmokkelaars en de door Obama aan de macht geholpen ISIS-terreurgroepen gewoon hun gang kunnen blijven gaan.

http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/04/Afrikaanse-VN-diplomaat-Alleen-het-uitschot-van-Afrika-vlucht-naar-Europa

Dit heeft NIETS meer met humaniteit te maken maar met pure domheid!

(Sorry dat ik het zeggen moet, maar aan de top van deze domme kudde staan de Scandinavische landen, Engeland en Duitsland en nu komt Nederland trots in dit rijtje!)